- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #83446 üzenetére
Nem kellett semmit se csinálnom, összedugtam és "modprobe amdgpu" - innentől kezdve ment. Iszonyat sávszél limitált, pl. egész nagyot dobott a teljesítményen hogy külső monitorral használom. Nem próbáltam switchet, mert egyrészt nem is nagyon találtam olyat amin lenne aktív chip és nem a host alaplapra bízná a bifurkációt, meg amit találtam is, mocsok drága (az ultimate retro gép projekthez keretsem, nem ehhez)- mellesleg, mint mondtam, az rx580 bőven gyengébb mintha kapna x16 rendes sávot, el nem tudom képzelni hogy egy sáv agyonosztogatva micsoda bottleneck lehet, kb. ISA busz szintre lassul a végén...
-
Tim82
félisten
válasz
fatpingvin #83446 üzenetére
Ha jól emlékszem, nem kell semmit sem kiütni, nem a whitelisten múlik a dolog, hogy kezeli-e az eGPU-t.
Amúgy van eGPU topik (amit meg is találtál pár hete), ott pont van elég tapasztalat T430-cal meg X230-cal, meg ha nagyon kell (és budapesti vagy, tehát valamikor meg tudjuk oldani a személyes átvételt), kölcsönbe tudok adni egy EC-s eGPU-t, igaz, RX580 helyett egy Geforce 750Ti van benne. (Használatról ne kérdezz, sosem használtam érdemben a cuccot, de ami késik...
)
Az eGPU-tól függetlenül az 1vyrain metódussal történő whitelist mentesítés erősen javasolt az X230-nál, ha akarsz pl. a gyári opciónál jobb WLAN kártyát beletenni, nekem is így van AX200 (mini PCI-e változat) az X230i-mben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest