Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
anaqer
üzenetére
"99-ben kinek volt Savage4-e...?"
Az osztálytársamnak B. Krisztiánnak. Két Krisztián osztálytársam volt, téli szünet elejére a mindkettőnek az lett.
Az elsőnek B Krisztiánnak, november legvégén én magam szereltem be a gépébe egy 16MBos Savage 4-est.
1999 Nov 19 péntek vettem az ASUS V3400TNT-t és hétfőn hallottam h van SAVAGE 4 32MB. Még majdnem elcseréltettem rá a TNT-t. (szerencsére nem tettem)
2000 január/februárban már nekem is volt 32MBos SAVAGE 4-esem, akokr jöttem rá h mennyivel jobb a TNT ... -
arn
félisten
válasz
anaqer
üzenetére
nekem biztosan, es akkor sem volt egy majer kartya.
jol tuningolhato volt, emlekeim szerint a 32m verzio volt a 16os tnt aranak kornyeken, es nem zuhant meg annyira 32 biten teljesitmenye. A metal is jo lett volna, de gyk az unreal tamogatta normalisan (igaz ott talan azon a kartyan volt a legjobb).Igaz, fogalmam nincs hogy 2000ben hogy ment, akkor tnt2u, es gf2gtsem volt mar, de 99es cimeknel az araert korrekt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- E-book olvasók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun