Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Köszi, de szerintem kihagyom. Northwoodot nem akarok még ha ritkább fajta példány is.
Ma viszont jó napom volt. Sikerült egy radeon 9600Xtt egy ezresért megszerezni. Még csak egy gyorstesztet nyomtam de 3dmark 2001 alapján a 6600GTnek jó ellenfele lesz.
Este gondoltam nyomok egy kis retro Doomot. Régi szép emlékek feljöttek csak rögtön feltűnt a bibi az pedig a windows gombos billentyűzet. Amikor még ezzel játszottam megszoktam hogy a CTRL mellett van az ALT és iszonyat zavaró volt hogy még 2 gomb is van közte
De mintha lenne itthon elfekvő megfelelő bill csak nem tudom milyen csatlakozós. Félek PS2-AT átalakítóm nem kallódik itthon
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun