- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
Az Acerhez 65W 5.5*1.7mm-es töltő kell, a Toshibához 5.5*2.5mm 75W. Az unverzálisokban mind a kettőhöz talász pótfejet, azok meg amúgy is 90W-osak szoktak lenni.
Az az Acer széria (én csak szappantartónak hívom őket) elég stabil volt, nem nagyon szokott velük gond lenni, komolyabb 2magos procikat is megeszi. És elég pofás gépek, én szerettem őket.
A toshibának a chipsete hajlamos BGA forrasz hibás lenni, de azok még akár óvatos hőlégezéssel is feltámaszthatók.
-
Tim82
félisten
Remélem, legalább az alaplapot nem fürdeted, legfeljebb a burkolati elemeket.
Én egyszer kaptam ingyen egy Core 2 Duo-s Medion laptopot, azzal a felkiáltással, hogy "rossz", "nem indul". Mint kiderült nálam, a HDD rossz volt, a gép ezt leszámítva teljesen hibátlan. Kapott 2x2 GB DDR2 modult meg egy 120 GB-os SSD-t meg egy könnyebb Linuxot és arra tökéletesen alkalmas volt, hogy az egyik kolléganőm gyerekei használják most tavasszal-nyáron távoktatáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest