Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
Ha ATX lapod van hozzá, mint pl nekem az előző Asrock Z77 Extreme 4, akkor elég messze vannak a Ramok a procitól. A videokártya eltávolítása és a gépház elfektetése után simán cserélhető mind a 4 modul. A Sabertooth esetében már nem ilyen egyszerű a képlet.
Valami számomra eddig ismeretlen, egy oldali rögzítőfüles megoldással oldották meg a memóriák rögzítését és így már nem lehet a rögzítőfülekkel kipattintani a helyéről a modulokat. Nem túl szimpi megoldás, hogy csak az egyik oldalát kell emelni (vagy rosszul csinálom
). Na ezzel már nem állnék neki molyolni a Dark Rock Pro alatt.
-
Hát az nagyon nagy, tényleg csak lapkiemel-csere-vissza módszer jöhet szóba. A Mugen4- el- el szerencsém van, a procihoz közelebbi RAM- ot is még elértem speckó nőgyógyász fogással, bár már nem cserélgetek benne semmit. A Brocken és a GAMMAX sima ügy ilyen szempontpól, könnyen lekaphatók a lap kiemelése nélkül is, RAM- ok jól hozzáférhetők.
-
jokeph
nagyúr
DRP2-őt (E5-1650v2 XEON) és DRP3-at (X5677 XEON) mindösszesen egyszer raktam fel, azóta se szedtem le, nagyon körülményes a szerelésük, nem beszélve arról, ahogy írtad is - az egyéb komponensek cseréjekor is sok nehézségbe lehet belefutni, házban legtöbbször roppant nehézkes/kivitelezhetetlen.
Az első összerakásnál és a tesztelésekkor majd mindig gyári/legegyszerűbb hűtőt használok, OC-nál és sűrű CPU cserénél pedig a CM Nepton 140 XL AIO-t vetem be, ezt nagyon könnyű szerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valami számomra eddig ismeretlen, egy oldali rögzítőfüles megoldással oldották meg a memóriák rögzítését és így már nem lehet a rögzítőfülekkel kipattintani a helyéről a modulokat. Nem túl szimpi megoldás, hogy csak az egyik oldalát kell emelni (vagy rosszul csinálom
DarthSun