Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
frescho
üzenetére
mivel engem a pcs hw kezdetektol fogva nagyon erdekelt, es 93tol aktivan fejlesztgettem a gepet, es folyamatosan bugaztam emiatt a sajtot - igy volt alkalmam "ott lenni". a sulibol nyaranta ingyen elmentem egy szamitogepszervizbe dolgozni, hogy olyan hweket is tesztelhessek, amire nem volt penzem. cyrix m1et, es penyat is csak akkor lattam kezbol.
benchmarkokat a legelejen a zdbench jelentette kb (95 elott), 95 kornyeken jott mar tobb fps bench, de nagyon kevesen teszteltek ilyesmivel, celom volt, hogy csinalok egy netes adatbazist erre (96ot irunk), meg az egyik havert is megkertem, hogy irjon az egyik introjukba benchmark opciot (97), aztan egy listan es a haverok gepeinek mericskelesenel elobbre nem jutottam, utana meg mar jott a final reality, 3dmarkok, megjelent az anandtech, a firingsquad, tomshardware az fps tesztekkel, igy okafogyotta valt az egesz, mert az erdeklodesem ki volt elegitve
de ez a dosos gyujtemenyem azota is megvan, es most is azt hasznaltam a retro gepek tesztelesehez.a hazai hwscene kb 99ben kezdett ebredezni, a hwswvel, es a forumnak eleg aktiv tagja voltam a kezdetektol - nagyon jo kis kozosseg formalodott ott. a phs regisztraciom csak azert regi, mert vmiert bereggeltem, de 10 evvel ezelottig max hirdetni fordultam meg erre. aztan a hwswt is sikeresen legyilkoltak, most meg a ph sem az igazi.
szerintem a mi generacionkra jellemzo ez a fajta hwerdeklodes, es az uj emberek vhol termeszetesnek veszik azt, hogy hwek veszik korbe oket, es az ujabbak sem annyira erdeklik (meg a tempo sem ua). lehet vhol ezert sem porognek annyira ezek az oldalak mar szakmailag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Warships
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hell Let Loose: Vietnam
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de ez a dosos gyujtemenyem azota is megvan, es most is azt hasznaltam a retro gepek tesztelesehez.
DarthSun