Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
Szükséged lesz egy szerverre, linuxban van (volt?) terminál szerver, ahova a kis lan bootos gèpek be tudnak csatlakozni. Ehhez még a lan kártyán lévő eprom tartalmát kell hozzá igazítani és kész. Még gondolkodok ezen, hogy dos alatt menjen az egész, így a hdd cmos elem hiányt át lehet ugorni egy lan kártyával. 8bites lan boot eprommal pedig megoldaná 8bit vezérlő és mfm hiányt is. (Vagy xt-ide, de az meg nem korhű)
-
Win98 felől is lehet olvasni a Win7 megosztást. Elsőnek Win7- en kell belőni egy mappa vagy HDD megosztását. De a Win7 elég paranoiás. A biztonság és a megosztás fülnél is hozzá kell adni a megfelelő jogosultságot - gépnév, ip vagy mindenki. A hálózati és megosztási központban pedig : [link]. Ezekután már Win3.11 alól is látszik a Win7 [link] , vagy akár Linux alól is [link] . A jelszavassal nem kísérleteztem, külön könyvtárat adok meg csak olvasásra, egy másikat pedig teljesre. Ha nincs a disken magánjellegű/titkos anyag, akkor meg megosztom full olvasásra, azt szevasz.
Bootrom: hálózatról lehet bootolni, elég körülményes tudomány, nem tanulmányoztam.
Hasonló Intel háló van a Copperben, amit most aberrálok : [link], csak ebből hiányzik a bootrom chip. De valamelyik gépben nekem is van egy retro darab, mely bootromos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun