Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Riva128 mellett az "új" PCI kedvencem egy Compaq Virge GX, bár ezt lehet már írtam. 320x200-tól 1280x1024-ig teleszórva gyakorlatilag minden videomóddal 8/15/16/32 biten, VBE2.0, és gyorsabb is, mint a szokásos Trio/Virge sebesség. Riva128 szerintem még mindig gyorsabb, de 15 bit nincs rajta. Kár, hogy ebből nem találtam többet.
Kora AGP Virge/GX2-k is ilyen kis ügyesek, de az összesnek rossz a fekete szintje, szürke rajtuk a háttér... Van egy regiszter az S3 chipekben, ami ezt állítja, próbáltam, működik, de vagy TSR kéne, ami minden módváltáskor helyreteszi, vagy (még inkább) egy normális BIOS, ami jól beállítja (lásd Compaq).
Egyébként ez a világosháttér-betegség néhány Trio kártyával is előjön, ilyen pl. az Asus Trio64 V2/DX. A kis Number Nine V+ viszont szép feketét ad, már amennyire a monitortól telik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest