Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz Laraxior #49988 üzenetére

- jól működő gépet én sem szeretek belezgetni, sokszor xopás volt már belőle
    - az idő az mindíg kevés :K
    - tuningnál a CPU fesz leesik kicsit nálam is, ezért van 1.44V- on, üzem közben szépen 1.4V lesz belőle :DDD
    (a Csifi táp sem mindenható ezekszerint)
    - Ganged : 1x128bit, Unganged : 2x64bit, konfigfüggő, állítólag az utóbbi jobb mert oldalanként bankol, mint a laptopok esetén.
    - DDR2 tuningramoknál, kicsit magasabb időzítést választottam, nagyobb órajellel, de kell neki a 2.0V hogy stabil legyen. A DDR3- ak mezei verziók, de SPD standart időzítés mellett is igénylik az 1.55V- ot, tehát nekem az a tapasztalatom hogy DDR3 esetén is jelen van ez az anomália, csak kisebb mértékben.Mindenesetre gyárilag is írják hogy 1.4-1.6- ig terjed a fesztűrése, tehát elvileg baja nem lehet.
    - házat vettem mert most picit jobban állok anyagilag a kb 10 évig tartó mélyrepülés után, bár még így is relatíve sok nekem is egy középáras darab is, meg már a 38. gépem, nekem is kezd fogyni a hely :D + még van 2 tartalék ház, AT és ATX, 40 házat kell így elhelyezni.

(#49989) alvaro : - lehet hogy még októberben is kánikula lesz :D , megvan zavarodva a légkör.
    - SocketA- ban nekem a a mBarton3000+ fűt a legjobban, de már szereztem rá fullréz hűtőt, csak a lefogatóval kell valamit kezdenem, olyan erős hogy szétroppanthatja a magot.
    - monitorból is elengedtem magam, a bűnbarlangban monumentális képátlók ( a retro oldalon is ), a nappaliban a próbapadnál meg jó kis HP retro LCD.

Lehet hogy a 775- öt ki is hagyom, még egy 1366- as gép kéne, aztán meg egy állvány hogy nekiálljak fotózni az ezer procit, meg sok-sok idő.

Új hozzászólás Aktív témák