Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Chris82 #44614 üzenetére
A pnpt nem veletlenul hivtak plug and praynek... Amikor kikopott az isa, illetve megjelent az xp, hasznalhatova valt, addig sok szivas volt vele. A 8 bites es 16 bites bus idoziteseket allitasd be 8t, 4tre, de ez inkabb csak a dma kezelessel fugg ossze, attol detektalnia illene a kartyat.
Bios latja? Kapcsolj ki minden integralt vackot, amit nem hasznalsz, zabaljak az eroforrast (floppy, ps2 port, soros port, parhuzamos, vezerlok, etc).
Retro gepnel egy win98at korrektul telepiteni nem olyan egyszeru
nalam harom hangkartya van a gepben. De az awe pl osszeveszett az usbkartyammal is.
-
válasz
Chris82 #44614 üzenetére
Biztosan nem lehet megmondani, de ezek a kártyák időállóak, nekem csak egy Awe32 van mely hibás de annak is "csak" a vonali/végfok kimenete szállt el, tehát a driver felismeri csak nem ad ki hangot.
delayed transaction jelentősége csak az EMU>DAC timmingben van ( melyről nem is nagyon tudtam - arn kolléga fejtette ezt ki bővebben ).(#44615) arn : nem néztem utána, alapból gondoltam hogy a Gold már csak PnP- s
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Spotify
- Mazda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest