Hirdetés
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #35844 üzenetére
12 éves Seagate-em zokszó nélkül működik, kicsit furább a hangja, mint a WD-nek. Engem inkább a Samsungok működési kultúrája/kultúrálatlansága idegesít. Milyen dolog az, hogy gumibakon keresztül rázza az egész kuckót...
Szerk.: ez a 7200-as fordulatosokra érvényes.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
tök mindegy hogy azért került ki a gyárból mert nem ellenőrízték, nem esett bele a szúrópróbába, vagy mert nem vették észre a hibát stb.. a léyneg hogy kikerült forgalomba és bizony egy selejtes példány volt... ebbe a hibába ennél a HDD-nél nem estem volna bele ha 1 éves korába próbáltam volna megvásárolni.. hiszen addigra félig tropa volt és nem vettem volna meg
Megint hülyeséget beszéltek szerintem...
Nincs ilyen hogy a seagate a jó vagy a Hitachi, vagy a WD, vagy a HGST...
Már rég nincs ilyen.. a kis gyártók beolvadtak a nagyokba/elbuktak...
Egyik gyártó sem engedheti meg magának hogy gyengébb legyen a másiknál... ha így lenne, akkor az is szépen olvadna be vagy zárná be a kapuit...
minden gyártónak vannak jobb, és minden gyártónak vannak rosszabb szériái, és sokszor szerencse kérdése hogy jobb vagy rosszabb szériát fogtál ki... ugye pont azért mert vannak olyan hibák amik 1-2 évvel a megjelenés után buknak ki...
De ez minden gyártóra igaz lehet... ha a %-os kibukást néznénk, nem tudom, de biztosra veszem hogy mindegyik gyártónál közel azonos százalékú a kiesés... -
gban
veterán
válasz
Szerintem meg a Seagate-k nem rosszak, igaz, ezt úgy a 250-esekig mondanám, nagyobb nem nagyon gyakori nálam
Ami gáz szerintem, és sok a rossz (szintén eddig a tartományig) az a Samsung. -
Sanchez638
addikt
válasz
tele vagyok "rossz" 1tb vinyókkal, abból a wd a 3/4, 1db sea van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Gran Turismo
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest