Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Egy ilyen gépnél azért nem vársz sokat. A minimalista felület is lehet jó. elindítasz egy audio lejátszót, digi kimenetnél szerintem xmms nagyonelég.

Egyébként is tudod, hogy érdekel engem a téma. Szeretném részeltesen körüljárni, hogy mire lehet még használni egy ilyen gépet. Mik lehetnek a célok stb.
A kondiktól én is félek jah. azt tudom, hogyha cseréni kell, akkor mindet kell. Viszont nem negy összeg. 20-30 kondi kijön 1-2000 ft.ből.
Csak a beszerelés szívás, mert forrasztani kell. Ahhoz meg szakember kell, aki nem fog ingyen dolgozni.
Ráadásul egyet sem ismerek. Legjobb az lenne, ha Nyíregyházán tudnék valakivel barterezni, hogy 5 üveg meggybefőttért megcisánlja nekem. 
Jah kérem, mifelénk így élünk.
Vagy csak úgy simán működik az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak a beszerelés szívás, mert forrasztani kell. Ahhoz meg szakember kell, aki nem fog ingyen dolgozni.
Ráadásul egyet sem ismerek. Legjobb az lenne, ha Nyíregyházán tudnék valakivel barterezni, hogy 5 üveg meggybefőttért megcisánlja nekem. 

DarthSun