Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Van egy hasonló lapom (eggyel korábbi chipsettel)
Egy 200-as P1-essel (feszstabon a bordát cserélni kellett egy nagyobbra, de a specifikációjiba belefér még a P200-as nafta igénye
) és 128 mega FPM rammal, egy 2 megás VLB-és Tseng ET4000W32P, egy Diamond Vooodoo1 és egy 8 megás Gravis PNP-vel tesztelgettem, érzetre egész kellemes sebességgel, annak ellenére, hogy VLB és PCI sebessége a szűk keresztmetszete a rendszernek, ellentétben a 486-os lapoknál, ahol a proci. Teszek majd rá egy licitet, bár szvsz eléggé el fog szállni az ára, de ha meg véletlenül mégis bejön akkor meg
Ahogy néztem ezen van vesa 0 wait state jumper is, ennyivel biztosan jobban konfigurálható, mint az enyém. -
Rive
veterán
válasz
Peter789
üzenetére
VLB kártyákhoz necces, a P1 buszrendszere nagyon nem VLB... A VLB-t efféléken elég körülményes lehet előállitani, kizártnak tartom, hogy pl. 50MHz-et vagy 0WS-t elő tudnának belőle sajtolni. Azaz a nagyobb CPU sebesség nem igazán kihasználható a gyengébb busz miatt.
PCI-VLB összehasonlitásra mondjuk jó, de arra meg más is.
Voodoo-val meg nemértem
A Voodoo egyedül csinálja a 3D-t, egy VLB VGA csak a gyertyát tartaná a Voodoo-CPU nászhoz 
Ettől függetlenül kuriózum a lap, bármi gyűjtemény igazi kincse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) és 128 mega FPM rammal, egy 2 megás VLB-és Tseng ET4000W32P, egy Diamond Vooodoo1 és egy 8 megás Gravis PNP-vel tesztelgettem, érzetre egész kellemes sebességgel, annak ellenére, hogy VLB és PCI sebessége a szűk keresztmetszete a rendszernek, ellentétben a 486-os lapoknál, ahol a proci. Teszek majd rá egy licitet, bár szvsz eléggé el fog szállni az ára, de ha meg véletlenül mégis bejön akkor meg
Ahogy néztem ezen van vesa 0 wait state jumper is, ennyivel biztosan jobban konfigurálható, mint az enyém.
A Voodoo egyedül csinálja a 3D-t, egy VLB VGA csak a gyertyát tartaná a Voodoo-CPU nászhoz
DarthSun