Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Persze, így utólag ha P4-ből az ember a csúcs közelét keresi akkor Prescott, már csak azért is, mert az az újabb. Nekem mondjuk pont a korai P4-hez, a NW-hez van nagyobb nosztalgia faktorom, Prescottokkal futólag találkoztam, viszonylag korai Northwoodom viszont kettő is volt : Egy 1800A és egy 2000A. Mindkettő tuningolva az 1800A 2400MHZ körül, a 2000-es meg 2660MHZ-en. Ez különösen akkor volt érdekes, mikor az Athlon XP is már 2660-on, emlékszem nagyon jó közvetlen összehasonlításokat tudtam végeztem, akkor rengeteg screenshoottal, méréssel, benchekkel, játékokkal (sajnos 2014 januárjában, mikor elszállt a winyóról minden, akkor ezek is mind mentek a levesbe
).A másik, hogy a Prescott megjelenése idején pont virágzott az a fajta kapcsolatom, amivel mindenhez olcsón jutottam hozzá. A Celeron 1700 fiaskójából tanulva, eddigre már mindent előbb kihoztunk és megnéztünk. Akkoriban netem hetente kb 10-20 percnyi volt, a nyomtatott sajtós tesztekre meg nem értünk rá várni, így sok mindent inkább kipróbáltam élőben
főleg ha már votl rá lehetőségem.A legnagyobb kedvencem egyébként a Pentium D805 volt, abból több konfigom is volt, persze mind 4GHZ-re húzva
Csak mindig eladtam mert kellett pénz, pedig az utolsó kb kettőt már úgy építettem, hogy ezt már megtartom, meg magamnak. (Persze összeraktam pár napig tesztelés címén csapattam velük, aztán menniük kellett, mert kellett a pénz). 2005 őszén azért már megérte volna arra váltani, pláne, ha az alternatívád egy 1C1T 2166MHZ-es Athlon XP volt csupán, SSE2 és második mag nélkül ...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
főleg ha már votl rá lehetőségem.