Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Hááát... ha nem is tökre mindennapos volt 2012-ben a 8GB RAM a desktop PC-kben, de a gamer gépekben már igen. Emlékeim szerint azért akkor még főleg 4GB RAMmal adtuk el a gépeket. (Számtech boltban dolgoztam Debrecenben)
2009-ben még a gamer gépek is inkább 4GB-val készültek; de 2014 januárjában a 16GB RAMos gépem még bőven overkillnek számított, gamer körökben is.A macbook meg sose arról volt híres, hogy a horror árhoz durván erős hardvert kapsz.
-
válasz
hobizoli
üzenetére
Nem mindenki veszi egyforman, nekem 2012-ben 8 GB volt az iMacban es 6 GB a MacBook Pro-ban, meg 2018-ban is 8 GB-vel vettem a MacBook Pro-t ujonnan (ekkor "egyesult" a desktop es a mobil vonal es ezek utan mar csak mobil gepeket vettem), mert nem latszott az, hogy ez keves lenne. Egeszen 2023-ig nem is volt keves, ott is csak azert, mert az Applenal visszadobta az App Review Team az appomat azzal, hogy az eltero keszulekeknel eltero tartalom szerepel a screenshotoknal. (igen, eltero, mert realtime kozlekedesi adatokat mutat es nyilvan ha egymas utan elinditom az iOS simulatorokat, akkor azok nem egyszerre fognak futni es nem fogjak ugyonazt mutatni. Nos, akkor elinditva minden iOS Simualtort (3-4 kjielzofelbontasu iPhone es 2-3 iPad) hamar bebizonyitotta, hogy 8 GB RAM keves (ezt az egy esemenyt leszamitva egyebkent, abszolut tokeletesen elheto volt a 8 GB RAM). Ugyhogy par hettel kesobb le is lett cserelve egy ujra, amibe 36 GB-t kertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun