- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #122581 üzenetére
A Spitfire Duronokkal nekem is hasonló a tapasztalatom, sok ment 950MHZ felett is, de 1000MHZ-et egyik se tudta. Szerintem ott volt vége az architechtúrának.
Amúgy sajnálom, hogy én magam anno nem mentem rá a Duron vonalra, bár Celeron 466 tulajként a "PC-be" (ez egy terem volt, sok PC-vel és lehetett multizni egymás ellen, meg netezni ; persze pénzért) láttam 900 és 950MHZ-es Thunderbirdöt és erősen rákívántam GeF2GTS-el és 256MB RAMmal, sokkolóan jól ment rajta a komoly sámuel második eljövetele (Serious Sam SE).
Csak aztán jött a Tualatin 1200-1300-1400MHZ, meg, hogy mennek 133-as FSBvel így akkor nyilván legyen az, pedig egy 1200-1300-1400-as Appalosha Duron is a látókörbe volt, és akkor berobbant az 1700-as Wilamette cerka, én meg gyorsan lecsaptam rá. Nem is sejtettem, hogy a három megoldásból a lehető legrosszabbra.
De sebaj, mert hamar javítottam a legendás 1700+-os Tbred B-mreAzzal meg már 1466@2166MHZ-en sem volt pariban semmilyen Duron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Intel I7 10610U
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest