- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Persze, a 2500@3200+ Barton akkor nagyon jó volt. Egy darabig ment, aztán a későbbiekkel már nem, a végefelé rengeteg olyan 2500+-os Barton jött ami még a 2800+-ot sem tudta, nemhogy a 3200+-at
De aki korán mozdult, az jól járt
Én 1700+ és VIA KT333-al kezdtem, majd VIA KT400, aztán pedig NF2. Noha nem volt rossz a VIA KT400 az olcsó szegmensben, de az NForce 2 után már nem vágyott az ember vissza a VIA-ra, azért lehetett érezni, hogy egy komolyabb cucc. Legszebb példám erre az, hogy NF2-ben 1700@2600+ -on gyorsabbnak érződött a rendszer meg a játékok is mintha jobbak lettek volna mint KT400 mellett 1700@2800+ -on. Olyan luxusról nem is beszélve, mint SATA támogatás, 5.1-es hangkártya saját processing unittal (tehát nem a CPU számol), Gigabites LAN
DC : Amúgy sokan elkövették azt a hibát, hogy jajj nincs most pénz, veszük 256MB RAMot, persze szigorúan 2×128MB formában, mert az 1%-ot jelentő DC az naaaagggyon kellett! Aztán mikor 1 év múlva bővíteni kellett, akkor meg ment a fejvakarás, hogy most mi legyen? És akkoriban még 1 év múlva bizony bővíteni kellett.
Nekem az Athlon XPben a végén már 2×512MB + 1GB RAM volt, és szerencsére a lap ígyis megcsinálta a DC-t, legalábbis állítása szerint, mert én ugyan nem vettem észre a különbséget a van és nincs között. Ellenben a +1GB RAM 2009-ben nagyon is észrevehető volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest