Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ata99

tag

válasz Pikari #120321 üzenetére

Én a hőmérsékletekkel csak ezeknél a toshibáknál foglalkoztam. A tőbbinél nem kellett. Az A300-as azonal reagált a grafikuskártya hőmérsékletváltozására is, nemcsak a prociéra. Az L300-ast meg nem nagyon érdekelte a grafikus csip, csak a procit nézte. A gyártó belövi a konfigot egy optimális szintre és nem számol vele, hogy Te azt piszkálni fogod. Az Athlon QL és a Turion RM között is különbség van a melegedésben ugyanolyan felhasználásnál, pedig ugyanannyi a TDP-jük. Az Athlon hőmérséklete lassabban emelkedett fel mint a Turioné, viszont a Turioné meg amilyen gyorsan felfutott, olyan gyorsan vissza is ment. Azt meg sehol nem adják meg, hogy melyik noti alaplapja mennyi hőt képes elvezetni. ...Na, ezért szokták abban az időben azt mondani, hogy notiból ne AMD-t, hanem Intelt vegyél, mert azzal nem lesz gond :)
    Az autodiagnosztika program már vagy 10 éve egy 5220-as Acer Extensában van, amiben egy Celeron M540-est cseréltem ki egy T7500-asra és ott sem látható változás a melegedésben, csak a venti megy többet :)

Új hozzászólás Aktív témák