Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• czundermák

aktív tag

válasz arn #116725 üzenetére

Valóban semmi közepe, de nem feltétlenül mérvadó a csúcs proci egy-egy korszakhoz. Szeretem a felső közép kategóriás vonalat, mert reálisabb képet fest az adott időszakról. Szívesebben tettem volna bele 1133-ast, de azt nem bírtam ennyire alul feszelni.
    Az 1400-as egy hónappal a Palomino előtt jelent meg, az 1333 viszont előtte fél évvel, szóval, ha úgy vesszük ez tovább volt a csúcson mint az 1400-as.

Pont így vagyok a Tualtinnal. Nagyon jó az a proci, de sosem volt csúcs, legfeljebb az adott foglalatra. Tua korszakban már voltak bőven Athlon XP-k és Northwood P4-ek. Egyiket sem tudná igazán helyre tenni teljesítményben. Megérne egy külön cikket ez a korszak, mert rengeteg magtípus és verzió volt egyszerre a piacon 2000-2002 közt használható sebességgel. :K

fpeter84: kisebb áram terhelhetőségű tápoknál egy ilyen 20 pines csatival rendelkező lap képes volt langyosra melegíteni a 12V-os vezetéket, ezért tényleg fontos az erős, jó minőségű táp egy Tbird alá.

Új hozzászólás Aktív témák