- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Pikari #114986 üzenetére
Idealista vagy
Volt is, van is motorom kb 40 éve, jó dolog, szeretem, de olcsónak nem mondanám.
Nézz kicsit körül, kellékek (cdozma, ruha, sosak) kisebb vagyonért mennek, szerviz iszonyat drága, és ugyanúgy viszed műszakira, fizeted a kötelezőt, mi t egy autónál.
Krosszmotor szezononként minimum 100k a szerviz, ha te csinálod: gumik, lánc, olajcsere üzemóránként, de ha szivárog a teló, tegyél hozzá még 1x annyit.
Múltkor a 22 éves BMW R1200C-ben tönkrement az ABS, gyári szervízt meg se mertem kérdezni, kb 600k lett volna a javítás.
Abból 3 voodoo5-öst veszel, és ez csak egy átlagos szervízköltség.
Spórolni nem szabad, mert az életed kockáztatod vele.Horgászat.
Ott is nézd meg a felszerelés fogyóeszköz árakat, plusz horgászengedély országos+területi, magántónál +belépő+ha kifogod, a hal ára.
Meg gondolom nem a szomszédban van a tó, oda elautózol, ha nem fogsz semmit, akkor az a pár ezer ft el is ment a semmire, olcsóbb a boltban megvenni.Régen repülőmodelleztem, nagyon olcsó akkor se volt, de most egy nem játék belépő modell 7 számjegyű, mire feláll, aztán elég egy rossz mozdulat, és megy a lecsóba. Múltkor elmentem a régi klubomba, aztán nem győztem hüledezni, mikor mondták, hogy ez 1 millió, az 2 millió.
Szóval ezekhez képest egy voodooért, vagy egy hd3850agp-ért 20-50k aprópénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest