Hirdetés
- Kalandor: Fred
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Pikari #114971 üzenetére
Szerintem nem drága ez a hobbi.
Nézd meg mennyiből jön ki egy nap sielés szállással, étkezéssel Ausztriában, vagy motorozásnál, krosszmotorozásnál a pálya és benzinköltség, na meg egy motor ára, wakeboardozásnál 60 perc motorcsónakos vontatás ára, vagy kábelpályánál napijegy.
Esetleg egy nap a Balcsin útiköltséggel, strandbelépővel, meg ha már nyaralsz, nem spúroskodsz, és eszel egy lángost, hozzá sört, később egy fagyit.
Amiket itt felsoroltam, egyenként árukból a legdrágább retró cuccokat veheted, viszont egy napig örülhetsz neki, másnapra csak emlék marad, míg a retró cucc marad.
Persze biztos van olcsóbbnak gondolt hobbi, pl futás, kerékpározás, de ha ott is utánamész mindennek, horror árak jönnek ki.
Egy átlagos bicikli több 100k, egy olyan futócipő, ami nem teszi tönkre a lábad, kb 50k, és ha használod, 2-3 havonta csere, mert 7-800km bírnak a jobbak is csak.
Horgász ismerős mesélte, hogy ott is mi pénz most a felszerelés, fogyóeszköz, horgászjegy, seggreültem.
Arról már ne is beszéljünk, hogy a kaja mennyi hetente.
Úgy gondolom, hogy a fentiekhez képest, mondjuk 20-30-40k egy 3dfx v1,v2,v3 kártyáért, vagy egy ritkább régi hangkártyáért aprópénz. -
ata99
tag
válasz
Pikari #114971 üzenetére
Nekem azért van több. Télen előszedem, leporolom és ha évközben sikerült beszerezni valamit hozzájuk, akkor belerakom, átépitem. Van egy alaplapra ráforrasztott amd-s 386-osom, na ahhoz vagy 15 éve hozzá sem nyúltam. Át kellene installálni. Azok az MS DOS 5.0-ás floppyk, amik vannak hozzá, azok talán még az eredetiek. Lehet, nyugdij előtt kedvem sem lesz hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest