- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
frescho #114876 üzenetére
Az 1156 talán jó párhuzam a 423-hoz abból a szempontból, hogy a megelőző platform "túl" erős volt, arról nem érte meg váltani, csak jóval régebbiről. Mellesleg a megelőző platform mindkét esetben hosszú életű volt (a 370-et ebben az esetben összevonnám a slot 1-gyel), lehetett őket relatív kis költséggel folyamatosan fejleszteni, lassan kimaxolni. Ezek után a teljes platform váltás mindkét esetben sokkolóan hathatott, így akiknek fullos Tualatin vagy a másik esetben C2D/C2Q gépe volt, azoknak nagyon nem érte meg váltani.
Az AM1 teljesen más eset, szerintem nagyon vékony réteget céloztak vele, nem volt túl sok esélye sikeresnek lenni. Egy ideje próbálok AM1 lapot hozzávaló csúcsprocival szerezni, de nincs szerencsém vele. Integrált processzoros Kabinim amúgy van, de sajnos beadta a kulcsot, úgy tűnik.
-
jokeph
nagyúr
válasz
frescho #114876 üzenetére
Az első gépem (PII-es) az SLOT1-es volt, Acorp 6BX81 lap (i440), a lap nagyon tuti volt, a SLOT1 kártyákkal volt cumi, a 4. példány lett stabil a 400-as Celeronnal (pass a fajtája), végszóra kapott egy rendes 450 Pentiumot, talán Deschutes lehetett.
SLOT1-ből is maradt pár proci.
SLOT A: procim valahol van, lapom sosem lett hozzá.
AM1: erről csak tudtam hogy van, de sosem láttam élőben. s462/754/939 és AM2/AM2+/AM3/AM3+-om van, félgépként.
Intel PPro: gyűjteményben láttam, élőben működni sosem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest