- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
Pikari #114106 üzenetére
Szirtimorc tippje alapján úgy döntöttem, hogy lekérdezem a memóriavezérlőtől, hogy szerinte mennyi ramot támogat.
Először is összeraktam ezt a kétramos csótányt.
A 3 db PCI foglalat, és az LPT foglalat nagyon szívemet melengedtető dolog, bár az IDE foglalat hiánya és a 2 db memóriafoglalat hiányérzetet kelt bennem.
DDR3-1400. Olyan biztosan nem létezik, de ne akadjunk fenn a részleteken. Random pentium G processzor van benne, szóra se érdemes. Remélhetőleg nincs limitálva a memóriavezérlője, bár ha úgy döntöm, hogy esetleg megépítem ezt a rendszert, akkor úgyis valami i7 lesz benne.JACKPOT!
A memóriavezérlő bizony 2 memóriafoglalaton keresztül összesen 32GB ramot képes támogatni. Akkor már csak le kell vadászni hozzá 2 db 16 gigás ramot, aztán akár csúcs gép is lehet belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest