Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Átlagkereset bruttó 80e esetleg
. Én akkor laborvezető voltam, nettó 120e. 2000- ben már osztályvezető 180e nettóval, de nem ez volt a jellemző.
Mondjuk vásárolni nem sokat tudtam, futott a lakástörlesztés, meg asszony is jól tudott költekezni.
Annyi haszna volt hogy az a pár év megtolta kicsit a nyugdíjam. -
Pikari
veterán
A k6/2 300 mhz volt 9ezer ft, hozzá 32mb ram 6k, savage3d 8k, 4 gigás hdd 18, fix alaplap agp-vel 16. cd olvasó 10, tápegység és ház legyen mondjuk 10, (monitor, hangfal, egér, stb, ezektől tekintsünk el). Ez így összesen 85 ezer ft. Ez volt a középkategória alja.
A 15 ezres celeronod, az a legolcsóbb 333-mas celeron, a 433mas celeron már pl 34 ezer ft volt konkrétan, ehhez jön a TNT önmagában 16 ezer, 64 mb ram 12 ezer (+ház, vinyó, táp. alaplap, többi mondatrész), szóval a celeronos TNT-s konfigot összesen nyugodtan szorozhatod kettes-hármas szorzóval, az minden, csak nem budget, hanem a midrange legteteje, csúcskategória alja - már az akkori nyugati fizetésekhez mérve is.
A p3 pedig a csúcskategória teljes spektrumát fedte le, ezeknél is sokkal drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- Xbox One
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Én akkor laborvezető voltam, nettó 120e. 2000- ben már osztályvezető 180e nettóval, de nem ez volt a jellemző.
DarthSun