- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #112545 üzenetére
Nekem a maga idejében a legtrendibb gépem az Athlon XP 1466@2166MHZ volt első nap mikor megvettem. 640MB RAMmal (a "nagy gépek" jöttek akkoriban 512-vel) és a 2700+-al bőven a csúcsba emelkedtem, a GeF3Ti500 128MB is bőven elment még akkoriban (igaz már volt GeForce 4, de leginkább csak a boltok polcain, gyakorlatban senkit sem ismertem akinek ténylegesen otthon volt). Arra az időszakra ma is valami hasonlót állítanék össze, talán 1GB RAMmal, hogy még elvetemülten maximalistább legyen a konfig, és már akkor esetleg GeForce 4 4200/4600-al. Ráadásul 2×80GB-al, mikor az átlag usernek 1×10-30GB volt. Nagyon penge gép volt az akkoriban.
A második ilyen már sokkal kevésbé volt - abszolút értékben - csúcs, inkább csak a haveri kör lenyűgözésére volt alkalmas, de arra nagyon : A Phenom 9500. 4 magosból a belépő, de mindenki csak azt látta, hogy "úristen 4 magos!" azt meg csak én tudtam, hogy so kesetben csak egy 3200+-os Bartonnal egyenértékű. Meg úristen 2 magos VGA!! Azt meg csak én tudtam, hogy alig van játék ami támogatja, és ami támogatja az is alig gyorsul vele, de akkor még úgy tűnt ez lehet a jövő és ez egyfajta befektetés. Pont ezzel a VGAval szereztt tapasztalataim miatt ma már visszamenőlegesen sem építenék SLI/CF konfigot, hanem inkább 1db a korra jellemzően (nagyon) erős(ebb) VGA-t tennék bele, oszt jónapot.
A harmadik viszonylag trendi gépem pedig a mostani volt mikor megépült, mert akkoriban nagyon új volt még 10400F, ráadásul B560-as lapom is olyan frissen jött ki mikor megvettem, hogy volt aki rámírt itt a fórumon, hogy milyen? mert még kb senkinek nem volt róla tapasztalata.
Mondjuk ide említhetném a z1700-as Celeront is, ami kb 1 nappal azután, hogy kapható lett boltban ténylegesen már nálam volt, bár az maximum "trendi" de erős nem volt, mert én már le is cseréltem mire kezdett igazán elterjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest