Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• vrob

aktív tag

LOGOUT blog (1)

válasz FoxiestFox #107530 üzenetére

A 3.000 Ft-os hirdetésre én is ugrottam.
    Az FX kártya az én saját PC időszámításom előttről való, nem is hallottam róla eddig a hirdetésig. 3 ezerért mondjuk kipróbáltam volna.
    Végül, a felkínált vételár számomra már nem volt vonzó.
    De örülök neki hogy itt a fórumból került valakihez, így még hallhatunk róla valamit :)

#107531 sidi:
    nekem pont ilyen van. Én 60-as memóriákkal használom közel a kezdetek óta.
    A gyári valóban 100-as körül volt. Próbáltam hasonló értékűekkel, de hibázott.
    Szerencsére éppen kifutottak a régi ISA VGA kártyák így volt miből válogatnom annó.

A hangja alapvetően állat a demók alatt, plusz mod-okra. Meg annó a HW mixere miatt eszméletlen előnyös volt a 386-os korszakban.

Nemrég belevettem a midi tesztjeimbe is - ami mondjuk nem túl szép dolog, összevetni újabb és profibb hangkészletekkel - de kíváncsi voltam rá. Na az kifogott rajta. Legalábbis így utólag, 30 évvel később hallgatva és ítélkezve gyenge volt.
    Ami nagyon furcsa számomra, mert itt van előttem a pillanat amikor először hallottam 16 bites, digitalizált hangokat (.pat) megszólalni PC-n a hozzáadott pár darab midi fájllal.
    És az akkor valami mennyei volt a Sound Blaster Pro, 8 bites recsegése után :)

Új hozzászólás Aktív témák