Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz DarthSun #106228 üzenetére

Nem ment könnyen. Gyerek hamarabb jött, mint terveztük. Nem tudtuk, de az esküvőn már velünk volt :) Bevállaltuk nagyon a hitelt, ezért az esküvő (saját szervezésben a cég kantinjában) és a nászút (Pécsig jutottunk el) is low profile volt. Ahogy a következő pár év is, főként amikor belecsaptunk a 2007-2008-as visszaesésbe. De megoldottuk valahogy és haladtunk előre ahogy lehetett. Persze volt benne elég sok lemondás, túlóra, bevállalt extra munka. Amikor ma panaszkodnak értem őket, mert nekünk sem volt könnyebb. Miközben nem értem őket, hogy miért nem adják lejjebb az igényeiket, ha lakást akarnak venni, vagy családot alapítani.

Ebben lehet benne van, hogy láttam, hogy hogyan lett gépünk. ZX81 darabokból, Specci 16-ról 48k-ra otthon bővítve, C64 becsempészve... Akkor is le voltunk maradva, de legalább az oprendszerre nem volt gond. OS-ről jut eszembe, hogy érdekel bárkit a Unix háborúról egy összefoglaló?

Új hozzászólás Aktív témák