- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #106228 üzenetére
Nem ment könnyen. Gyerek hamarabb jött, mint terveztük. Nem tudtuk, de az esküvőn már velünk volt
Bevállaltuk nagyon a hitelt, ezért az esküvő (saját szervezésben a cég kantinjában) és a nászút (Pécsig jutottunk el) is low profile volt. Ahogy a következő pár év is, főként amikor belecsaptunk a 2007-2008-as visszaesésbe. De megoldottuk valahogy és haladtunk előre ahogy lehetett. Persze volt benne elég sok lemondás, túlóra, bevállalt extra munka. Amikor ma panaszkodnak értem őket, mert nekünk sem volt könnyebb. Miközben nem értem őket, hogy miért nem adják lejjebb az igényeiket, ha lakást akarnak venni, vagy családot alapítani.
Ebben lehet benne van, hogy láttam, hogy hogyan lett gépünk. ZX81 darabokból, Specci 16-ról 48k-ra otthon bővítve, C64 becsempészve... Akkor is le voltunk maradva, de legalább az oprendszerre nem volt gond. OS-ről jut eszembe, hogy érdekel bárkit a Unix háborúról egy összefoglaló?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest