Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph #104572 üzenetére
Sosoem volt olyan játékom, ami GLIDE-ot igényelt volna - persze mert Te még fiatal vagy, 2000 előtt azért volt jópár, ami Glide/3DFx only(F15 3DFx pld+Unreal1 debüt, és pár StarWars, de van több is). A D3D meg még 2000 környékén is csak árnyéka volt a Glide- nak. Pld asszem az Unreal1 D3D patch is később jött ki(eredetileg csak 3DFx- re írták), de a TNT- vel brutál gyászosan nézett ki, aztán asszem elsőként 6600GT- re pakoltam a D3D patch- t, azon már príma. Retróként utólag a Ti4200- ra, az is már jó képet adott.
Vodoo nekem egy drága cuccnak maradt meg, amit én ki sem használnék. - no igen, brutálisan elszállt az ára, gondolom amíg a megfelelő korú gyűjtői éra aktív, addig nem is megy nagyon lejjebb. Én is gondolkodom hogy kell-e nekem 7db Voodoo2, ha mondjuk 5 db- ot olcsón, 50k- ért adnék, már az is 250k bevétel, aztán anno részben aprópénzért, részben ingyen jutottam hozzájuk....meggondolom még.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kedvenc zene a mai napra
- Spórolós topik
- Marvel Rivals teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest