- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
envagyok #104167 üzenetére
Ahogy en olvastam nincs gm mode, csak ki lehet resetelni a gm reszet, vagy az egeszet, vagy mt32ot. En az egeszet szoktam, csak jatekokhoz hasznalom, semmi mashoz, ugyse allitgatok rajta semmit a reseten kivul. Mt32 detto.
Ugyis hallani, ha vmi furan szol - ekkor kell egy reset.
-
arn
félisten
válasz
envagyok #104167 üzenetére
Annyit ir, hogy a sima sc55nel ha nem volt meg egy hangnak vmelyik variansa, akkor az fohangot jatszotta le, a masodik verzional meg szimplan nincs hang. Hogy melyik jobb, passz.
Nekem ez az egesz midi a jatekok viszonylataban mindig ahogy esik ugy puffan… nincs sok jelentosege hogy egyiken kicsit ugy szol, a masikon meg ugy.
Melyik tetszik? Kb ez szamit. Nekem gm verzios sc55 van, miutan vegighallgattam a tobbit, jo dontes volt, nem tervezem upgradelni. Sose probaltam gm modba allitani, de majd megnezem.
Van rap10em, az csak gmidi (jatekok amugy ezt tamogatjak foleg), es vmivel mashogy szol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Küszöbön az androidos PC-k
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest