Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Kicsit off, de ha esetleg valakit érdekel server alaplap akkor van egy ilyenem [link]
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Az szép kis összeg volt, én használt gépet épitettem 98 körül, akkor volt 8k volt a p1-es Tomato alaplap 4k a P75-ös proci, és szintén 4k a 2x4 vagy 8mb edo ram
12k-ért vettem 12"-os IBM vga monitort, s3 trio 64 V+ ezt talán 3k volt 1mb rammal már nem emlékszem
170megás vinyóm meg volt az előző konfigból
win95 osr2 ruleZ 
-
snake1977
őstag
Én nemrég egy 17"-os DELL-t kaptam egy konfighoz amit vettem, csak azért ment eladásra a Dell, mert 20"-os lg-t használok, ha nagyobb lett volna akkor az lg megy a piacra, tűéles kép, szép erőteljes színek, és nagyon jó fényerő, hihetetlen mennyivel kontrasztosabb élesebb volt a képe mint az lg-mnek..
-
snake1977
őstag
Az 100%
van nekem is 2db 10k rpm-es meg egy 15k-s, pont emiatt nem tervezem használni őket, illetve van egy memóriát tartó scsi vezérlőm, ami sehogy sem akarja rendesen felismerni a vinyókat, valószínű a régi firmware miatt, mert u320-as tehát vagy a hdd-k túl régiek neki amit nem hiszek, vagy a firmware valami fakerekes rajta, másik vezérlővel simán mennek, de a 0 cache memória miatt piszok lassúak ezek a 18gigások hiába u160-as a másik vezérlő. 
-
snake1977
őstag
válasz
czundermák
üzenetére
Ezen leírás szerint 20MBps a sebessége, [link] azt viszont nem tudom a maxtorod mennyi tudhat.
Elérésben biztosan gyorsabb a magas rpm miatt a scsi, de átvitelre..passz. -
snake1977
őstag
válasz
DIESELPOWER
üzenetére
Azt hittem ez már az amit tőled kapott...

-
snake1977
őstag
válasz
DIESELPOWER
üzenetére
A 9550GE-től azért jóval gyorsabb már mag szinten is, a 256bitet is csak azért írtam mert mégiscsak dob a sávszélen. Viszont 1100-as duronnal az nagyon kicsi.
1000-1500ft-ért már kapsz bele 2000+ athlon-t azzal már elvinné 480p-ben valószínüleg akadásmentesen. -
snake1977
őstag
válasz
DIESELPOWER
üzenetére
Talán egy 9800pro vga még dobna valamit a teljesitményen, ha el tudod adni a 9550GE-t akkor van értelme a cserének mert 3-4ezerért már van 9800pro, és azért az mégiscsak 256bites és érezhetően gyorsabb, vagy 6600GT bár az 4-5k körül mozog, viszont az már támogatja a shader 3.0-át, bár netezésnél lényegtelen.
Próbálj kölcsön kérni másik memóriát ami 512-es ha a support szerint 2GB és két slotos, akkor mennie kéne, szerintem is a ramok nem férnek össze.
-
snake1977
őstag
Srácok érdekel titeket DDR ram nagyobb mennyiségben? Van úgy 50-60db mind 256megás, 10db minimum rendelésnél 300ft/db
Van 1gb-os ECC ram is párban 1500ft/db -
snake1977
őstag
Osztom a véleményed, a win95 osr2-őt sokáig használtam p1 75mhz-es masinámmal 32mega ram társaságában, csak akkor váltottam 98 s.e.-re amikor már erősebb vasam volt, akkor is inkább muszályból, a sokak által utált WinMe-t jobban szeretem a mai napig, bár tény sok tekintetben könnyebb boldogulni egy win98-al, de legalább az usb kezelése nem annyira macerás.
-
snake1977
őstag
Srácok, régi p4-re húznék fel xp-t, és "unknown hard error"-al leáll a első bootnál, miután már a telepitőfileokat felmásolta és ujraindul a gép, a vinyó a hd sentinel szerint 100-os kondicióban van, memória hiba lehet talán vagy egyéb ötlet?

-
snake1977
őstag
válasz
pw12345
üzenetére
A vesa-sat már tényleg vadászni kell, még kb. 3 éve simán be lehetett szerezni de most már eléggé ritkaság számba megy. Hála a nagymértékű újrahasznositásnak, lassan csak gyűjtőknél és múzeumokban lesz látható..
Bacsisnál G200 landolt sg ramos bővitéssel, ha neki küldtem el és nem Penyusnak (R.I.P.
)Nálam járt még agp-s creative vga, kék kupakos chiptakaróval, de semmi jelzéssel, elvitte vidéki ismerős megnézni hogy milyen, müködik e (akkor nem volt agp-s konfigom) azóta se hozták vissza, pedig ilyen cuccot soha nem láttam még!
-
snake1977
őstag
válasz
pw12345
üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak d3d-t támogat nagyon kezdetleges szinten, talán min egy trio 3d.
A vga D-SUB mellett az valószínűleg egy multi monitor csatlakozó lesz, amire spéci kábel kell, a Matroxok voltak talán az első normálisabb multi megjelenitésre alkalmas kártyák, (Dual Head,Triple Head). Ha minden igaz egy G200-asom még mindig van valahol, nagyon szép képet ad le crt-n. A driver.hu-ról szedtem hozzá programot, de nem tudom a G200-tól régebbihez van e fent vezérlő.Szerk: GBan nekem volt olyan kártyám ami eleve bővítő modulos volt. Lehet Bacsisnál landolt, már nem emlékszem.

-
snake1977
őstag
Mostmár tudom miért nem elég áramtalanitani a gépet, és miért kell kihúzni még a LAN kábelt is viharos időben...

-
snake1977
őstag
válasz
pw12345
üzenetére
Ezekre gondoltam én is, az elem friss, most a 1,6-os celkával (800fsb) már nem loop-ol, viszont képet sem ad, kétféle rammal is próbáltam különböző slotokban, de semmi, nincs kép, a lapon az összes led világít, nekem P43 van ugyanugy ledes, amikor lefut az önteszt (gondolom) akkor kialszanak és csippanás és indul a lapom, itt nem kapcsolnak ki a ledek.
Viszont most ahogy megnéztem a ram foglalat környékét, találtam egy forrasztási pontot ami között akár lehetett egy ellenállás is, de nem lehet pontosan megállapitani, sérülés nem látszik abszolút. Kéne egy másik ilyen lap, hogy meg lehessen állapitani volt e ott valami, vagy egy részletes sematikus rajz.
-
snake1977
őstag
válasz
peti_s
üzenetére
A celeron D331-es volt benne a bios irásakor, azt elvitte, de a flashelt régebbi bios nem támogatja (F6 volt benne, majd F2-est kapott) ezért gondolom ujrainditásnál már nem kapcsolt be. Most kapok egy 420-ast annak mennie kell ezzel a bios-al is. Ha nem akkor kinyirtam a lapot..másra nem tudok gondolni.

-
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
Segitséget kérnék srácok, ugyan nem retro de érdekes a dolog.
Kaptam egy Gigabyte EP35-DS4 rev2.1 lapot, a bios ment, de amint inditanám a lapot újraindul, pedig semmi sincs rákötve, legújabb bios volt rajta, gondoltam teszek rá egy régebbit,és majd újra flashelem a legújabbat....amint rátettem az F2-est biost, resetelés és már be sem jön a bios menü, csak újraindulgat a lap fekete képernyő...

Valami ötlet a javitására ? Bios chip csere esetleg? (bár forrasztott..)
(Ha lehet megmenteném, nagyon jó állapotban van, és állítólag csak 2-3 hónapot ment.
Mire hozzám került lejárt a garija, vettek újat mikor ezt kezdte produkálni a lap.) -
snake1977
őstag
Azért a mostani kommersz vga-k nem is melegednek annyira, apró borda+pici ventillátor kombó és 55 fok fölé nem mennek, a komolyabbak meg "forrófejüek" voltak eddig is, tisztelet 1-2 kivételnek. De ez is jól példázza az elavulást, a Gigabyte nem véletlenül mondja hogy leglább 1 uncia réz van mindegyik alaplapjában.
-
-
snake1977
őstag
Az X-Box témához, láttam olyan elvetemült videót, hogy kézi hegesztővel (lángvágó?) forrósitották át a 3 ledes boxot, utánna működött, de láttam már gázlángra pakolva is, a youtube tele van ilyenekkel, szerintem ez már az extrém hülyeség kategóriája.
Ezek a kártyák amiknek nekiestem a minden mindegy kategóriába estek, igaz a 3870 még mindig megy hiba nélkül.
Én arra appelláltam hogy ha mikro repedések vannak az óngolyók forrasztásánál (szuper-T nél láttam ilyen fotót a hibákról) akkor az ón olvadási pontját megközelitve valamilyen szinten elkezd olvadni és ezek a repedések újra egybeállnak. Persze ezt hivják kókányolásnak... -
snake1977
őstag
vga update:
7300GT és az X800GTO megadta magát, a 8500GT is, őt viszont más módszerrel életre keltettem és azóta folyamatosan játszik vele unokaöcsém.
(A 7650GS is hibátlanul muzsikál)
Átmelegités történt egy kis B&D hőlégfúvóval roppant körültekintően eljárva, azóta hibátlanul megy. -
-
snake1977
őstag
A 9800pro is normálisan postol, már nem szaladgál a kép, ha majd 3dmarkal tudom tesztelni akkor kijelenthetem hogy 5-ből 5 jó lett.

gban: Azt hiszem ha lesz egy kis szabadon felhasználható tőkém, és találok ilyen lapot, megveszem, nagyon jó ötlet a teszteléshez.

[ Módosította: benedekco ]
-
snake1977
őstag
Akkor inkább biztosra megyek nem kellenek röpködő fetek

Picit megfeszitettem mindegyik kártyát a módszereddel, szerencsére egyik sem recsegett, és még müködnek, az alkatrészek stabilan rajtuk maradtak.
A Point of View 7300gt-je még ventillátorral fújatva is szépen melegszik így eléri a 78fokot, pedig nem kicsi a borda rajta igaz nincs benne hőcső, mondjuk én sosem bíztam a passzív hűtésü kártyákban, járt nálam nem egy hibás 8600GT asus-gigabyte aminek a passziv hűtője szabályosan ráégett a gpu-ra, akármilyen óvatosan is szedtem le, megtörte a chipet,próbáltam felmelegitve, lehűtve az eredmény ugyanaz, csiszoló vászonnal tudtam csak eltávolitani a gpu maradékát.
A 8500GT-n a 8600GT passzivja és még ventillátort is kapott?
Mennyi az átlag hőmérséklet terhelés alatt, 38-40fok? 
-
snake1977
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Feltétlenül szólok, kiváncsi vagyok én is mennyire lesz tartós, mivel 2 kártyának már megvan a helye, napi szinten lesz használva unokaöcséimnél.

Még van 2db egy X800GTO és egy 9800pro, utóbbit csak később tudom tesztelni, illetve őket holnap melegitem át. Ma már nem volt energiám ezekkel is próbát tenni.
GBan: nem tudom mennyire birnák ki a bga(?) tokozású ramok, de a 9800pro-nál megpróbálom, egyébként érdekesség képpen, mind a 3db passzív hűtésű kártya.
-
snake1977
őstag
A tartósság majd elválik GBan, természetesen ez nem egy minőségi munka, a hőtágulást figyelembe vettem, ugyan manuálisan hőfokmérő nélkül "dolgoztam" de hogy egyenletesen hűljön fokozatosan távolitottam az hőforrást, centiről centire, szerencsére "légterelős" a hajszárító igy lehetett fokuszálni valamennyire a területet.
Most a 7650gs-t használom kiváncsiságból hogy birja e. -
snake1977
őstag
Értékesebb kártyával természetesen vétek lenne ezt eljátszani, átlag 5-8 ezerért reballingozzák a jobb kártyákon a memóriát/gpu-t, pl. 4870x2-re gpu javitásra 8k-s ajánlatot kapott egy "ismerős" akinek segitettem itt az aprón. Ilyen kalibernél megéri szakemberhez fordulni, bár az sem vési kőbe hogy örökké fog működni.

Az ilyen óccccsó kártyákkal meg lehet bohóckodni kicsit, nekem is ingyen volt mindegyik.
-
snake1977
őstag
Úgy látom ebből sem érdemes cikket gyártani, pedig még videót is készitettem, azért leírom dióhéjban a csavart...ugyanis nem sütöttem meg a vga-kat technikai okok miatt, (a 8500GT is pöpec lett) Bacsissal már megosztottam a módszert az első sikeres kártya újraélesztése után, mivel a sütő elromlott a sok állásban, gondoltam beszerzek egy hőlégfúvót, nem sikerült, helyette egy braun swing 1200w-os hajszárítóval oldottam meg a dolgot, furmark 10perc után sem hibázott stabilitás tesztben.
Másrészt én is pórul jártam nemrég egy 9800GT-vel, hiába volt 60 pozitiv értékelése az eladónak.
Most egy képet csak szines csikokkal adó Medion 7650GS-t próbálok életre lehellni, bár szerintem ő már a javithatatlan kategória lesz. Természetesen ezek a kártyák nem lesznek eladósorban soha, rokonok gépében fognak működni amig birják, kiváncsi leszek hogy mindennapos igénybevétel esetén meddig fogják bírni a strapát.
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Csak csíkoznak
most kaptam egy 9800pro-t is, ezen meg "elúsznak" a betűk jobbra ez is megy a sütőbe akkor 
Kár hogy nem ilyen 8800-asokat kaptam mint te
Egy szatyornyi vga-ból ezek adtak képet, de a rosszak között pár érdekesebbet is találtam Asus(!) S3trio 64-est, Gainward 6600GT agp, x1650, meg ilyen régebbieket
-
snake1977
őstag
A 939 alapból nem rossz választás, végülis ahogy Bacsis mester is kijelentette az AM2 nem ad annyi pluszt, ráadásul így hibridként meg überatom egy lap, ráadásul még satát is kezel ami lényeges ha komolyabban használod a gépet, a háttértár sebessége szempontjából.
Ha jól tudom ebben a szegmensben nem is volt nagyon másik gyártó akinek hasonló lapjai lettek volna. -
snake1977
őstag
Na jó, semmi sem tökéletes
Az az 5% egy quadnál sokat nem nyom a latban. 
Fenyő Az ASRock-nak voltak/vannak ilyen érdekes mután alplapjai, találkoztam már néhány példánnyal, de sajnos egyet sem tudtam életre kelteni, pedig fizikai sérülés egyiken sem volt.

Nem is rég árultam egy asrock Lga 775/agp/DDR-es lapot, integrált vga is volt rajta elvileg 400-on kezelte dualban a ramokat, de 333mhz fölé nem akart menni pedig egyforma samsung ramokat kapott. -
snake1977
őstag
válasz
dfdfdf
üzenetére
Inkább a gyűjtők akik komolyabban áldoznak rá, (az eredeti csomagolása miatt) doboz nélkül láttam 3500-ért is C64-et floppy meghajtóval, de 7000-ért is 2db cartridge-el.
A C128D viszont valóban nem volt annyira elterjedt itt nálunk, '93 vagy '94-ben (rég volt..) 15k-ért adtam el
Ahogy néztem kelt már itt el 30k-ért is nyomtatóval stb. [link] ez alapján talán be tudod árazni
-
snake1977
őstag
Ez így elég sok nézőpontot vet fel megint, de ez tetszik, ha drágább az újnál...

-
snake1977
őstag
válasz
Playstation1
üzenetére
Simán, de ebben Bacsis mester az egyik szakértő

-
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
Srácok, régi videókarin ha kondit cserélek, tehetek kicsivel nagyobb mikrofarád értékűt, de azonos volt számút a helyére? 6.3v 870mf helyett 6.3v 1000mf-eset? (Egy Fx5600-ról lenne szó, 1db. púpos kondija van)
-
snake1977
őstag
válasz
Ranagol_5
üzenetére
A chifi jó vétel volt

"persze, mert minimum 6 éve nem árulják".
LoL 
Valószínű hogy neki is bemagyarázták ezt részben, mert ha nem tudja mi az IT manager, akkor a 256bitről sem sok fogalma lehet miért is jó az
GBan: Piaaaac..én mindig alkudozok ha eljutok a piacra, de 100%-ig igazad van, ha nincs próba lehetőség akkor én sem alkudnék rá.

Egyik haver szerint az EB-t a Brazilok nyerik... azt hiszem ez a "no comment" kategória
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Rövidek? Kingdom of Amalur the Reckoning kb. 45 óra alatt nyomtam végig, úgy hogy a küldetések felét fel sem vettem, és amit felvettem azokból sem mindet teljesitettem.

Aztán ott a Skyrim az sem rövid, a Call of juarez-nek oké van sztorija, nfs-nek is azért akad mégha nem is felemelő, hogy pl. a Most Wantedben visszatérő bűnözőt játszol aki bosszúra szomjazik
Én fps-el nem tudok játszani, fejfájásom lesz tőlük, viszont az autóverseny és a sims-en kívül mindegyikben hentelsz, még az rts-ekben is, falloutban is irtod a mutánsokat, csak ott azért van némi előzmény, nem tudom játszottál e az 1-2 résszel, ott még körökre osztott játékmenet volt, érdekes sztorival, a korhoz képest semmi extra grafikát nem nyújtott, de élvezetes játékélményben volt részünk.
Mass Effect...a 3ik rész sztorija-befejezése miatt kissebb lázongás volt, annyira elcseszték sajnos, végülis erre célzok, egyre jobban divat összecsapni a sztorit, a grafikán több a hangsúly.
Diablo 3..na ez rövidd lett, és sokan nem értik miért kell végigtolni újra és újra és újra nightmare és hell fokozaton, csak undoritóan nehezebb lesz, nem élvezetesebb, pedig a Blizzard adta ki, nem valami zugcég.
Persze voltak ilyen "low" játékok, azt hiszem "budget" kategóriásnak hívtuk őket akkor.
De most fel tudnék sorolni nem kevés játékot aminek a grafja nem volt kiemelkedő, mégis hosszú órákra odaszegezett a monitor elé, manapság meg egy egy játékkal játszom 1 órát és uninstall, mert nincs kedvem folytatni, nem tud megfogni a játékmenet vagy a sztori.
-
snake1977
őstag
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Majd dobj egy címet priviben hova küldjem.

Azért jönnek ki ma is tartalmas játékok, de a legtöbbje valóban csak agyatlan hentelős game, hiányzik a "feeling" pl. amikor még öcsémmel ott kuporogtunk a C128/64 mellett és vártuk hogy betöltsön a streed rod, vagy a turrican, creatures..akkor még kevésbé volt mérvadó a grafika, inkább maga a játék élmény dominált, manapság ez az arány forditva van jelen..a marketing bemutatja az új csilli-villi játékot, egy pörgős hentelős kutyulmányt, a sztori valami sallang, de lényegtelen mi is az, mert menni ütni vágni hentelni kell, és sajnos a mai fiatalabb korosztálynak csak ez számít, ők azok akiket ha leültetnek egy Settlers elé 5perc után unalmas "sz@rnak" titulálják, manapság nem cél a hosszú élvezetes játékok gyártása, mert kevésbé eladható mint egy Crysis 2.
-
snake1977
őstag
91'-92-be volt ZX Spectrumunk, akkoriban a tehetős haveroméknak meg C64 floppy-val, az öregének meg egy 286-os, amit jobban féltett az autójánál is

A spectrum is közel félhavi fizetésbe került
-
snake1977
őstag
Így van, 2 éve nem tudtam eladni pár ezresért egy működő XT lapot, most meg már lassan "kincsnek" számít. Illetve régi cpu-kat sem nagyon hoz a haverom, pedig 3 éve még 386/486-os gépekkel árasztott el, amiből még elajándékozni is tudtam egyet kettőt, most maximum P2/P3-as lapokat hoz.
Apropó ha kell valakinek egy 200-as MMX, az jelezze, nekem nincs alá lapom, de szivesen elpostázom ha kell valakinek, természetesen ingyér'. -
snake1977
őstag
válasz
Yutani
üzenetére
Ezt a cikket jobban favorizálom ha összehasonlításról van szó [link]
Sajnos csak gyakorlati példákat tudok felhozni, és mint írtam játékok alatt, sehol nem állítottam hogy fényévekkel jobb, csak nálam a játékoknál jobban teljesitett.
A fenti tesztek pedig kissé vegyesek, de nagyobb szegmensben készültek.
Részemről ennyi, nem véletlenül váltottam én sem intelre.
-
snake1977
őstag
válasz
Yutani
üzenetére
Játék alatt alap órajelen alaplap-cpu csere után állítom hogy a játékok jobban mentek amd-n, (6000+ x2, 2x1mb L2, cseréltem E5300-ra konkrétan) az hogy mennyi a cpu használat, vagy épp a winrar mit mutat...erre nem tudok mit mondani, Én játszom a gépen, arra alap órajelen az amd sokkal jobban kihajtotta a vga-mat, emelt fsb mellett a intel produkált többet (ezt is komolyabbra cseréltem E7200) de alapon az amd.
Most sajnálom hogy a 3dmark06 teszteket nem mentettem el.Szerk: az inteles E5300-as még meglett http://3dmark.com/3dm06/16463900
Ez OC alatt 3.12Ghz-en futott, OC nélkül közel 2000 pontal kevesebbet produkált. -
snake1977
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Ennyire nem vagyok otthon ebben a technológiában (intel vt-x) , inkább mint gyakorlati felhasználó, és "játékos", alapjáraton egy 4800+ x2 megver egy E5200-est mind játék mind egyéb téren,picivel gyorsabb.
GBan: Azért javasoltam amd-t mert az nforce-os lapok vga-ja nagyságrendekkel gyorsabb az inteles lapok "ócska" igp-jénél, gondolok itt az olcsó lapokon található GMA szériára, netre filmnézésre elegendő bőven, de a régi konfigja is tud ennyit. Ha pedig játszani szeretne nem kérdés hogy amd a jobb választás ebben az árkategóriában.
Frescho: relativ, az Athlon II azért nem 1-2k-val kerül többe, persze a ráforditható keret is lényeges, ha kifutja természetesen sokkal jobban jár vele.
(Szerintem) -
snake1977
őstag
Ha már új gép, és OC nélkül akkor AMD...olcsóbb

Gigabyte nForce 6030-as lap kb. 5-6k ezen van integrált vga ami alapból gyorsabb az fx5500-nál mérföldekkel, egy 4200-4600+ x2-es kb. 5,5-7k, és csak ram kell már, jobb vga-t meg lehet venni később 3-4k-ért akár egy ati 2600XT-t.
Személyes tapasztalatom szerint alap órajelen az amd veri az intel procikat, a memória kezelése gyorsabb, OC esetén viszont az intel a jobb, kicsit tuningolva szépen maga mögött hagyja az amd-t.Szerk:
Frescho: Igazad lehet, nem tudtam hogy ennyire lent vannak az árak 1155-ben
-
snake1977
őstag
Na ezen most meglepődtem, mert anno a pc gruban írták a 7600-as tesztben hogy csak az inno3d dobott piacra a gs szériában ddr3-as ramokat, 1400-as memória freki az ütős

Én 800-ról 900-920-ig tudtam erőltetni a gigabyte-os verziót, a passzív hűtőre így kellett egy 8cm-es szélkavaró hogy 60 fok alatt maradjon terhelve, a magot pedig húzni sem igen lehetett, 10mhz +tól már problémázott
-
snake1977
őstag
Nekem Gigabyte-osban volt 128 bites ddr2-es amin be tudtam kapcsolni a tiltott pipeline-eket, hááát a 6600-ast épphogy elérte, de lehet cpu limitem volt mert egy 1700-as athlon xp alatt muzsikált nekem, a 7600GS jó példa, szintén gigabyte modell volt nekem (ddr2 512mb) de neked ezekszerint az Inno3D-t sikerült beszerezned, mert csak azokat adták ki DDR3-as ramokkal, a legjobb vételnek számított az a kártya a 7600-as szériából.

-
snake1977
őstag
Üdv. Uraim!

Talán érdekel valakit egy IBM Thinkpad 570 noti,dokkolóval (cd-rom-floppy), töltőt nincs, hdd csak kattog, és a legnagyobb szívfájdalmam hogy supervisor passwordot kér, sajnos ezt nem tudtam eliminálni belőle, amint bekapcsol ezzel indít.
366Mhz-es cpu van benne, 128mb kingstone sd ram. Korához képest meglepően jó állapotban belül, bár a teteje már kopottas kissé. Itt egy pdf link a leírásával.
Akit érdekel dobjon egy privit, és megbeszéljük.
-
-
snake1977
őstag
Na igen
Bár ha nem tuningolják benne a cpu-t (10-ből max 2 esetben
) akkor elment akár 3 évet is kondizás nélkül 
Nem ide tartozik, ti vagytok a legnagyobb koponyák, ma kaptam egy hd3870-es karit, ami csikoz állitólag, bedobtam a gépembe hogy lássam mi a szitu, csak épp el sem indult, helyette újrainditotta a gépet többször, kép nélkül, oké mondom kuka, vissza teszem a 4870-esem és ugyanaz, a karin lévő 4 ledből 3 villan majd áram el, áram vissza megint felvillan és igy sorjában, most többszöri ki-berakás után beindult de le is fagyott windows alatt már 1x. okozhatott valami komolyabb kárt a 3870-es az alaplapomban?

-
snake1977
őstag
Totyik lakók, van egy ilyen csoda lapom, ASRock 775i65G REV 2.03, érdekessége hogy a cpu support szerint elég sok c2d illetve dual core procit kezel, 8x-os agp van a lapon és DDR foglalat,2xsata, esetleg érdekelhet valakit, agp-s kártyák full kihajtásához szerintem jó lehet.
E2180 dual core-al és ati 9600pro-val teszteltem.
Van még 2db agp-s Ati rage 128pro kártya + Asus P4S533E lap +Asus GeF 6200 agp 64bit ddr1, és Gigabyte GeF6200 64bit agp DDR2 - ezen csak dvi kimenettel.
Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni pü. vagy az adatlapomon lévő telszámon. -
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Mostmár Tie fighter
Am csak úgy odabiggyesztettem hogy legyen valami.A sulis dolog nagy ötlet, főleg időrendben, meg bemutatni egy sli/cf rendszert, némi tuningot is, egyik gépen meg futhatna a Bacsis féle oldalról a tuningolós videók összevágva a tuningos részekből egy kis izelítő, meg ezzel az oldalt is lehetne kicsit reklámozni

-
snake1977
őstag
Nem semmi ahogy megmókoltad
Én cseréltettem a fóliát, majd elpasszoltuk a gépet, akkor még előre akartunk lépni, látván a commodore-os játékokat, 14 évesen még nem gondoltam csak erre.
Van egy Amiga 500-asom, majd ehhez szeretnék perifériát vásárolni, vagy esetleg átadom valakinek akit érdekel, csak az alapgépem van, semmi nincs hozzá, de ki lett próbálva kölcsön hardverekkel, és működik. Gyártottam hozzá tápot is, még anno Penyus adott leírást hozzá.
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Az ötlet szuper, csak nem lenne látogatottságod...azért mondjuk Székesfehérváron bepróbálkoznék a helyedben, biztos van ott is "kultúrház" ahol ki lehetne állítani, aztán már csak sok szórólap kellene, illetve meghírdetni valami olcsó formában. No meg lehet egy ilyen kiállítást esetleg bérleti díj nélkül, vagy minimál összegből is meg lehet úszni, én utánakérdeznék a helyedben.

Vagy egy LAN parti keretében is megcsinálhatnád a kiállítást, reggel 8-tól lenne kiállítás, utána meg lan parti
Ja és meg kell hírdetni a szomszédos településeken, marketiiiiiiing
Az öreg hardverekről: ezeket csak az értékeli igazán aki ezen nőtt fel, és a kor játékain, ugyan a doom-ot játszani nem tudom, de anno nagy áttörés/sláger volt, és biztos sokan megnéznének pár régi játékot is ezeken a masinákon. Mekkora feeling lenne...szerintem még a mai core 2 quad huszárok is meglesnék pl. az NFS szériát 3DFX alatt, meg hasonló gémeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

12k-ért vettem 12"-os IBM vga monitort, s3 trio 64 V+ ezt talán 3k volt 1mb rammal már nem emlékszem 

)

Mennyi az átlag hőmérséklet terhelés alatt, 38-40fok?