Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

Máté mester csendes tag www.wentilltech.hu ezt nézd meg itt minden + van!vagy 
- 

Hi! 
 Itt egy link:www.tuningtotal.de/?page=tests/aero102/index_01
 Nem tudom nálunk lehet-e kapni.
 Érdemes megnézni!
- 

Clarke csendes tag 
- 

andorpapa őstag Először vedd elő a mércét, irány az alaplap, és számítsd ki, hogy mennyi szabad hely van a coolernek, tehát a mekkora a CPU körül a kondi/csatlakozó/egyéb mentes övezet. Ezután már könnyen meg tudjuk mondani, hogy melyik coolerre van szükséged, de amúgy szerintem a Spire FalconRock II/WhisperRock IV vagy a GlacialTech Igloo 2450/2510 el fog férni rajta, és ezek jó hűtők, na meg nem is drágák. De előbb érdemes lemérni a rendelkezésre álló szabad területet. 
- 

Clarke csendes tag Hello! 
 Lehet, hogy túl általános kérdés, de MSI K7N2 D ILSR alaplapra milyen léghűtést tudtok ajánlani(2400 proc.)?
 Mert ahogy nézegettem a tesztet, úgy láttam, hogy a hűtő felhelyezése esetleg problémás lehet, ezért gondolom 1-2 hűtő kilőve.
 Szóval ehhez a laphoz kéne egy csendes és tuti hűtő, kb.nettó 5-6 ezer környékén.
- 

Esmein nagyúr Imo volt már ilyen teszt. Legalábbis mintha olvastam volna. 
- 

ToBeY nagyúr még egy szavazat a GT Igloo 2510pro nak;] 
- 

Gh0sT addikt Egy szavazat a GT 2510 Pro-ra! Lehet kapni, nem túl drága... :) Ha meg hangosnak találod, leszabályozod egy potival. 
- 

mormota senior tag nekem is aero 7 lite van (az egyébként réz magos, de full alu azon kiül) 
 XP barton 2500+@2GHz,
 2000rpm
 zárt ház (torony)
 plusz 2 venti (egymás után rakva) huzatnak
 proci: 53 fok eddig a max
 alaplap: 36 fok
 [Szerkesztve]
 [Szerkesztve]
- 

G4bo csendes tag mellesleg megjegyzem hogy nem ártana már egy AMD hűtőteszt, olyan ami volt P4-re... :O 
- 

mormota senior tag ember!!! 
 szvsz ha a kinézetre mész, akkor mért irtad, hogy jó legyen a teljesítménye?
 most vagy nézzen ki jól, vagy hűtsön...
 ha nem nyitott házad van (plexis) akkor megértem, de ha egy zárt oldalas akkor minek a kinézetre adni... hűtsön, azt csöcs...
- 

KSanya tag Nekem egy gyári 2600+ Barton hűtő (amit a dobozos bartonhoz adtak) hűt egy 2500+@3200+ bartont. 1 óra prime95 után 54 fokos volt 
- 

Esmein nagyúr [L]http://www.kellytech.hu/hun/cooler/coolink/a27vs.htm[/L] 
 Vedd közé ezt is.
- 

Ace tag Szóval jelenleg ezek között vacilálok: 
 Swiftech MCX-462V
 Thermaltake Volcano 9
 Thermaltake Volcano 11+Xaser
 Thermaltake Volcano 12
 GlacialTech Igloo 2510 Pro
 Csak a beszerzésük nem egy leányálom..ha valaki mégis tudja hol lehet ezeket kapni azt megköszönném.
- 

Ace tag Mondjuk szerintem ez csak aerodinamikai kérdés ha a 3 lapát jobban megvan tervezve simán jobb lehet mint egy szarabbul megtervezett ''4'' vagy több lapátos 
 De mondjuk felesleges ezen gondolkozni az a helyzet, hogy kapni se nagyon lehet sehol pedig nem is számítanak olyan drága hűtésnek egy Zalman hűtő jóval drágább ''mégis'' abból legalább lehet kapni.
- 

Esmein nagyúr a 12-es is szép, meg jók az adatok, de miért csak 3 lapát ? 
- 

Esmein nagyúr vulcano 11+-t vennék ha tudnám hol lehet kapni. Nagyon csinos. 
- 

fokukac nagyúr glacialtech igloo 2510 PRO - for overclockers. ez kell neked. kb. 5000 pénz. 
- 

Ace tag Ahogy nézegetem a Thermaltake oldalát egyre jobban tudatosul bennem, hogy ilyen hűtőt kell, hogy vegyek... 
 [L]http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/retailmenu.htm[/L]
 ki tudja, hol lehet beszerezni ezeket a pazar hűtőket?
- 

Esmein nagyúr Thermaltake Vulcano 11+ 
 6800 péz sarccal. Full réz borda és brutálisan néz ki.
- 

mura81 senior tag Attól tartok ezt sem lehet nálunk kapni:( 
- 

Ace tag Thx 
 Swiftech MCX-462V ilyet merrefelé keressek? Vagy ezt sem lehet kapni?
- 

Ace tag Ezt végigolvastam de nem igazán léptek ki a Zalman árnyékából lehet, hogy nem írtam fentebb de nekem Zalman hűtő nem jó semmiképp nem megy rá az alaplapra tehát Zalman kilőve ezen kívül más? 
- 

Ace tag Üdv! 
 Most akarok új procit és alaplapot venni ezeket már kiválasztottam, a hűtővel viszont gondban vagyok. Egy 2600+-os AMD-re kellene valamilyen csoda.
 Nálam nem igazán fontos a zajszint inkább a hűtőteljesítmény! A Thermaltake Volcano 9-ről hallottam nagyon jókat, többen mondták hogy ez számomra az ideális választás. Volt is róla cikk itt a PH-n. Azonban nem szeretném magam elkötelezni 1 hűtő mellett.
 Még1x megemlíteném, hogy tuningra is gondolok tehát...
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest