Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz Habugi #70204 üzenetére
Amíg itt nem rendezem tartozásomat,addig nem fárasztom eldiablo kollégát.
Ennél központosabb helyre semmi sincs felírva nyugi (és kb pontosan ennyit is voltam itthon...piac,bank,egy levél ide,sulianyag letöltése és mennem is kell )rovtiv3 Aham minuszos offsetelésre lásd egyik képem: (restart után hozzáadta a 0,031250-t )
-
rovtiv3
aktív tag
válasz Habugi #70204 üzenetére
A legnagyobb tiszteletem mellett, én együttérzek djyuri kollégával, amikor azt mondja, hogy nincs forradalmi változás a 9590-es FX és az 1100 Thuban között. Az előbbit 1.488V-on járatva nem is lesz. Nyilván egyelőre csalódott, és ez felülír minden lelkesedést. Remélem a helyzet változik.
Már bocsánat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest