Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plasticbomb

addikt

válasz lovas001 #65433 üzenetére

Pontosan. Ezt is be kéne írni az összefoglalóba, valahova nagy vastag betűkkel, hogy a tuning nem OC-t jelent, hanem finomhangolást. Például fesz csökkentést, mert irgalmatlan magas az alaplapok szerinti alap beállítással az összes AMD proci alap feszültsége. Átlagosan 0,15-0,2 Voltot lehet levenni róluk, ami nemcsak a villanyóránál tud számítani, hanem a proci hőtermelésénél is, és vannak olyan architektúrák, pl a Bulldozer/Vishera, amik meg imádják a magas frekit, és ott teljesítenek igazán, de gyárilag sokszor nem az az alap, amit tud, hanem egy minél több procinál biztosan elérhető alacsonyabb állapot. Ergo többet lehet tutira eladni.

mcs: akkor bizony nyúljon a zsebébe, és vegyen intelt. Hja, várjunk csak, ott is rengeteg probléma van, pl az a fincsi paszta a kupak alatt.... (És most a legnagyobb szívfájdalmam, hogy eszméletlenül túl van árazva még a legszarabb proci is a kékektől, össze szeretnék rakni egy viszonylag alap haklit, de azokból a procikból, amiket alapból is ismer az osx, gyak mindegyik 200€nál kezdődik a legalapabb..... Közben pl most vettem egy Carrizo Athlon X4 845-öt, szórakozásból, és tesztelgetésből potom összegért... A kb kétszer rendelek kaját, és már többe került rendelni kaját, mint venni egy alap és mégis fasza AMD procit.) Ma szépen vegye mindenki, akinek "igénye"van, a fáradtságot, és állítsa be.

• mcs

veterán

válasz lovas001 #65433 üzenetére

Ő makacsul ragaszkodik a gyári beállításokhoz. :) Csak annyit mondott a lapjáról, hogy valamilyen Asus M5, de idővel meg fogom lesni, mert FXel sose volt még dolgom. Utoljára Athlon II X3at használtam, azóta pedig átálltam a sötét oldalra. :D

Új hozzászólás Aktív témák