- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz Habugi #60244 üzenetére
Értem! Másodjára csak sikerült felfogni! Kupakban van a szenzor.
Belőlem is a tapasztalat beszél, nem a szakmaiság. Athlon64 nél még a maghő volt a magasabb. Intel E5200, E7200, E8200, Q9550 maghő mindegyiknél magasabb volt. Lehet mert ott még a magokat szenzorozták, nem a kupakot.
Másik, hogy a magok a hőforrás, tehát a hőátadási veszteség miatt a kupaknak alacsonyabb hőmérsékletűnek kellene lenni, mint a magoknak. Ez max 1-2 fok. De nem vagyok fizikában nagyon jártas, tévedés jogát fenn tartom. Írtad, hogy a maghő számított érték. Innentől azt figyelmen kívül hagyható.Akkor megnyugodtam. Kupak hő 62 fokot ért el IBT(FX patc-es) alatt ebben a nagy melegben "very high" beállításokon.
SzerK.
(#60245) hutoczky82
Volt több paszta teszt a ph!-n. A neves márkák drágább pasztái között 1-2 fok a különbség. Lényegében mindegy, hogy Mx2/4, Noctua, vagy mást használsz, egy sima paszta és ezek közt kb 5 fok eltérést fogsz tapasztalni. Ha neked megéri a felárat, akkor vegyél nyugodtan. De hogy melyik a legjobb, mindenki mást fog mondani. Én pl a Noctua NT-H1-re esküszök.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700K 6mag 12szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- i5 9600KF Beszámitok!
- Hibátlan - INTEL Core i3-8350K 4mag max. 4GHz LGA1151v2 CPU processzor
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest