- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause #47144 üzenetére
igen, D14-ről váltottam vízre.... 1-2 fok, ennyi a diffi...
-
- = Zk = -
félisten
nah... GPU: 96%
CPU: 80-85-88% között
sajna fel is ment 71 fokra csóri gép....
lehet nem kedveli 4,5-hez a ~1,4V-tot.. na majd holnap elkezdek lefelé baktatni veleszerk
vga max 59fok... fain (Y) -
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #47086 üzenetére
az biztos (Y)
beton stabilan tartotta....hallgattam a jó tanácsra
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #47077 üzenetére
nekem anno a 8150+270X CF belekarmolt a 6-700W-ba
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Pancsermeste #46991 üzenetére
ááá, akkor neked felejtő. nincs közte 10 fok... jó, ha 2-3...
(#46990) AusWolf
passz... -
- = Zk = -
félisten
válasz
AusWolf #46986 üzenetére
ez FX...
odalépsz neki, fűt. ennyi a kotta röviden...
anno 65-66fok fixen toltam a BF3-at, meg se reccent a gép. semmi lag, kutyaugatás stb... tette a dolgát
egy laza 40-50 percet ment így a gép.... azóta se hagyom, ha lehetpersze vannak csodaprocik, amik 1,5V-tal is bőven elvannak. Giga lapban
-
- = Zk = -
félisten
válasz
magellan24 #46823 üzenetére
920 gr nem nehéz az alaplapnak?
ugyan.. az enyém 3 ventivel 1,5kiló feletti volt -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #46797 üzenetére
én majd arra leszek kíváncsi, ha sikerül beüzemelni az 5 120as ventit. egyszerre
kábelem ugye már van hozzá, már csak csavarokat kéne vennem és mehet a 4 venti a H105-re... plusz ugye ami a gép hátsó részén van... na oda kéne nekem is vmi piros ledes, 4 pines 140-es venti... hm -
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #46554 üzenetére
meg ugye az alaplapi MOSFET-ek milyen melegek?! nekem 65-70 fok fölé nem nagyon mennek.
hála ugye annak a batár nagy hűtésnek... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Habugi #46552 üzenetére
így van. jól látod a dolgokat!
ez van, majd lesz máshogymás.
hogy bírja ezt a meleget a géped?!.. nekem Noctua NH-D14 volt a 8150-en anno, de levizeztem (kopakt)
és a 4,7-ről le kellett vennem 4,5-re, a nagy meleg miatt. pedig szellős a kuckóm...
most, a vízzel siker, nyertem 3-5 fokot... (kop-kop)
a 4,6-4,7 jó, de a 4,8-hoz már kevés... de... nagyon nem is baj, hisz nem hoz semmit a konyhára az a pár MHz -
- = Zk = -
félisten
válasz
Habugi #46550 üzenetére
1x volt Ferrarim, felakadtam vele a szalon bejáratánál. azóta Ferrarit se veszek
igen, bevallom, hogy hülye voltam/lehettem...
nem formálok véleményt, azt is offban általában
nem húzom le a gyártót, nem szidom minden hasábsarkon... csak elmondom, mi történt velem, ennyi.
szerecsére vanna többen, akik mai napig vígan használják az adott lapot.az, hogy 1 adott lapról véleményt mondok/írok az nálam nem tükrözi, hogy az egész sorozatra/darabra vonatkozik. sry, ha az jött le
na meg, kipróbáltam az adott lapot, nem jött be (vmi miatt), váltottam. az bejött. akarva akaratlanul sem fogok visszaváltani, mivel egy cseppnyi félsz mindig lesz bennem. ha érted, hogyértem
Egyébiránt ha tovább szeretnéd fokozni azt, milyen/mennyire keveset kell foglalkozni az adott hardverrel amivel játszol, tökéletes választás lehet számodra/számotokra egy konzol!
ezzel nem értek egyet. hiszen egy szgéppel igeni foglalkozni kell. sztem. nem véletlenül van ilyen "összeválogatott" gépem -
- = Zk = -
félisten
válasz
Habugi #46546 üzenetére
türelmetlen?! lehet... akkor viszont jogosan voltam/unk az
az Asus-t belőttük 1,5óra (!) alatt, a Gigát nem tudtuk 1,5nap alattsok minden érdekesség lehet(ett) még a lap körül. ugye használtan vettem, "gariból jött vissza" címszóval... szal lehet nem is volt legarizva. passz...
mindegy... most jó, sőt. sokkal jobb, mint vártam.
marad így. de többet nem veszek Gigát. meghagyom más, nálam/unk türelmesebb embereknek -
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #46541 üzenetére
érdekes, mert évekig Gigám volt... (790X-DS4) aztán lett a rev1-es 990FXA-UD3... azzal annyira befürödtem, hogy javaslatra lecseréltem a jelenlegi Asusra.
sokan mondják, user error. lehet, de nem csak én szenvedtem azzal a lappal. szal... sose fogom megtudni, hogy...
most a vga Gigabyte... azt is javaslatra használom. -
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #46491 üzenetére
bele hát
....
de nem prime alatt -
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause #46450 üzenetére
én is D14-et használtam anno a 8150-hez...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #46130 üzenetére
már vége, de... vicc. mind1... már felb@sztam magam rajtuk (is)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #46119 üzenetére
ezért a meccsért felesleges a sör.... még a poshadt víz is
-
- = Zk = -
félisten
nah, megjött az új PWM kábelem
adunk az érzésnek5 ventit vezérlünk egyszerre.... 4 a radiátoron van, és egy, ami hátul kitolja a levegőt... csavarok érkezéséig még várunk egy pöppet, de már kontaktolunk a céggel.
elméletileg semmi változás nem lesz, majd kiderül... nálam minden nap ajándék -
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #44957 üzenetére
és min megy, az nem derül ki
(#44959) hackeeeee
neked 1,44 kell a 4,5hez?!(#44954) kungzi
sokszor leírtam már, nálam a Giga ennyi volt. duruzsulták az Asus-t, 1v1 csere, és nem bánom, nekem az új giga már nem való. vagy csak pont cart fogtam ki. nem ásom el, mert azelőtt évekig éltem egy 790X lappalX2-X4-X6
de köszönöm nem. az Asus hibátlanul fut. 4,8GHz eddig a rekord az FX8150-nel. igaz, melegszik az FX, de... ez van. az Asus itt nem kérdez, cselekszik
1 éve nyáron is ilyen meleg volt, akkor még Noctuával hűtöttem. 7végén, egy ilyen laza BF3 párezer ticketes gém, és dropp egyéb nélkül elvoltam ilyen 65-70-75 fokkal. (oké, nem jó neki, de a lap nem kérdezett, tette a dolgát.) -
- = Zk = -
félisten
ismerősi javaslatra, visszavettem 4,5-re, 1,4V alá az FX-szet... nyárra való tekintettel
-
- = Zk = -
félisten
én Noctua NH-D14-gyel éltem a H105 előtt
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MaxxDamage #44653 üzenetére
nem tudom, nekem elég. sőt
csak kérdeztem
(#44654) ViZion
értem.
elvagyok vele, igen. dolgozik a GTX alatt, szal... nekem megfelel. csak érdeklődtem, ennyi -
- = Zk = -
félisten
nesztek, ON
jelenleg van ugye a 8150-em. stabil, 4,7-4,8 (Y) ~1,41-45V
mit nyernék vele, ha ezt lecserélném egy 8350-re?!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest