- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
válasz
S_x96x_S #8810 üzenetére
Határozott jelek utalnak arra, hogy a Zen 4 Threadripper októberben érkezhet.
Amit az ünnepi szezonra a boltokba szeretnének küldeni, azt viszont lekésőbb novemberben be kell mutatni, és egy októberi Threadripper marketingkampány után kb 4 héttel a Zen 5 rajtja túl kicsit "szólna" szerintem. Ráadásul az idei ünnepi szezonban valószínűleg bőven lendületben lesz még a Zen 4, így valószínűleg nem is lenne szükséges bedobni az egyébként is alacsony volumenű piacra az új Zen 5-ös termékeket.
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #8810 üzenetére
lelkesítő, de sajnos szerintem valószínűbb, hogy a doboz jobb szélén levő [PROD] feliratnál van a tényleges megjelenés.
Jó lenne tudni, hogy pontosan mit jelképeznek a dobozok. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem ez nem az aktív gyártás időszaka, nyilvánvalóan nem is fejlesztésé, hanem inkább valamilyen piacravezetési időszak.
Ne felejtsük el, hogy ez egy DC roadmap, az asztali Raphael nem szerepel rajta, csak sejthető, hogy amikortól tömegtermelésbe kerül a Genoa, akkortól van selejt a Raphael-hez.
Mindazonáltal én azt érzékelem, hogy a Genoa, Genoa-X és Bergamo terjedése is lényegesen lassabban megy végbe, mint a Milané.Viszont ha igazam van, akkor a Zen5 DC termékek 2024Q2-Q3-ban érkeznek. És ha ezek selejtje kerül desktopra, akkor az miért kerülne a boltokba hamarább? Viszont az sem gyakori, hogy 1-1.5 évvel korábban jelenne meg ES bench leak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest