- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokissütis
kezdő
válasz
Petykemano #8294 üzenetére
szerintem meg pont igen, gondolj a rzyen 5000 indulásra, mekkora vicc volt, meg a 6000es radeon start, a pár darab kártyákkal, és pont akkor a ps5 sem volt kapható, szerintem eztájt indult el a dolog
aztán meg azért jött rendbe, mert csökkent a kereslet, és ehhez már elég volt amit hagyott az amd chipet a szerverek mellőla többi jó sok infó, jó sok találgatás, de hát erről szól a fórum
mindegy amiért én jöttem, az a legutóbbi hir alapján kiderült, jó lenne nagyon a 6 magos 3DV proci, de jövő év első fele nagyon sok idő nekem, abból választok ami most elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest