- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#36531588 #7929 üzenetére
A zen3 esetén volt egy olyan érzésem, hogy az AMD nem akarja azért annyira árulni (a szűkös kapacitás miatt)
most nem azt érzem, hogy az AMD direkt azért árazott volna magasra, mert nem akarna nagyobb mennyiséget eladni. Viszont kicsit olyan, mintha megszokástól árazott volna - kicsit hübrisz érzésem van.
Mármint hogy érted - hol a hozzáadott érték? hogy az az új termék új szintre emeli az értéket.
Merthogy ezt a teljesítményt ezen az áron már tegnap is megkaptuk.Úgyhogy nekem az a gyanúm, hogy a zen4 nem lesz akkora sláger, mint a zen3 volt. Szerintem azt fogjuk látni, hogy mindenki megveszi az 5600X-et 5800X3D-t vagy az 12600K.... Ebből a szempontból a 7600X és a 7700X talán némiképp túlárazott termék. Bár lehet, hogy tisztességes előrelépést nyújt az előző generációval szemben, de különösen a szintén drága platformköltségekkel együtt azért nem gurít akkorát, hogy kihagyhatatlan legyen. Gémingben nem is nyűgöz le.
De szerintem ha a Raptor lake annyival jobb lesz, mint a Zen4, akkor annyival drágább is lesz.Talán ad némi vígaszt, hogy a Zen4 fókusza nem is a ST volt, hanem a MT. És azok, akik jelentős előnyt tudnak realizálni, azoknak valószínűleg hasznos lesz. Nem ígértek nagy ST teljesítményugrást, az is kérdéses volt, hogy vajon az 5800X3D-t egyértelműen meg tudja-e ugrani. Nagyobb versenyt (hangzavart) én most a 12-16 magos verzióknál várnék. A gémerek számára valószínűleg inkább a Zen4V lehet a várakozások célpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged