Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz TRitON #7770 üzenetére

Különös. Még sosem hallottam ebben a formában említve. Elnézést, ha rosszul tudtam. Én azt hittem interposer az a szilíciumból.készült bázislapka a zöld szubsztrát fölött, amiben olyan sűrűséggel oldanak meg összeköttetést, amit a zöld szubsztrát nem tudna.

Még különösebb, hogy itt van egy három hetes cikk az interposerről [link] és nekem úgy tűnik, hogy egyszer sem említik, hogy a zöld szubstrát interposer lenne, vagy régen, a szilícium interposerek.megjelenése előtt azt nevezték volna annak, hanem következetesen megkülönböztetik.
    Hovatovább ugyanazt a képet használja a Pentium II-ről, mint a Wikipédia oldal, azzal a megjegyzéssel, hogy a zöld.szubstrátot.szinte teljesen befedő barna lapka az interposer.

Sőt, én emlékszem még olyan kérdésekre/vitákra, hogy a Ryzen esetén az AMD miért nem használt interposert az infinty fabric vezetékeléséhez a.szubstráton kereszüli megoldás helyett, hiszen az jobb fogyasztási értékeket eresményezne (pJ/bit) és a döntést költség okokkal magyarázták.

Hol lehet szerinted a félreértés vagy fogalmi zavar?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés