- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"IGen, az első gen Ryzen egyetlen gyenge pontja..."
Meg a gyenge lebegőpontos egység, a gyenge memóriavezérlő és a CCX-ekre osztottság. Szvsz nem véletlenül adták olyan olcsón, ahogyan.A 3600-as már a problémák nagyját megoldotta, de a kettévágott felépítése továbbra sem passzol jónéhány programhoz. Én 5 évre biztosan nem terveznék vele, hacsak nem 8K-n akarsz játszani brutális GPU-limittel, 2-3 reálisabb lehet, kisebb, inkább nagyobb kompromisszumokkal.
#6822 paprobert : "A jövővel kapcsolatban vannak nem alaptalan kétségeim."
Elnézve azt, hogy azért egész hatékonyan el lehet végezni kb. bármit egy négymagos 15W-os 3-4 évvel ezelőtti ultramobil processzoron is (pl. i5-8250U), így túlzottan nem aggódnék az ezekhez képest erőmű-kategóriás 5900-asok miatt.Azért 12db teljesértékű, egyenként is erős, hatékony mag nem holnap, de szvsz nem is 3 év múlva lesz gyenge kategóriás.
"a jelenlegi igények fölé vásárolni az aktuális sorozatból, jövőbiztosítás céljából gaming-re értelmetlen"
Nehéz ezt előre látni. Addig egyetértek veled, hogy a "jövőbiztosításba" általánosan nem igazán érte meg soha fektetni komolyabb összeget gamingre, de azért kivételeket is lehetett látni az utóbbi tíz évből. Én annak vagyok a híve, hogy kis ráfizetést megérhet, ha valaminek nagyon jó az ér/teljesítmény aránya, még ha ma nincs is teljesen kihasználva. Azért is írtam, az 5900X elég jó ajánlatnak tűnik 400 euróért, de lehet érdemesebb ma venni egy 5600-ast, aztán ha kevés fejleszteni pár év múlva, amikor már 400-ba sem fog kerülni az 5900.
Én is így ugrottam a 3600-asba pár éve, jó áron volt, valami kellett, aztán majd ha kinövöm veszek erősebbet. -
paprobert
őstag
"Szóval mindig relatív mihez képest versenyképes és hogy mennyiért."
Akkor vegyük ki a relativitást a képletből, egy egyszerű kérdéssel:
Vinni fogja-e a PS5-re és XSX-re megjelenő játékokat, legalább 60 fps-sel?A válasz erre az, hogy a konzolon 60 képkockát célzó játékokat vígan, míg a 30-at célzóak egy részét biztosan nem. Lásd, Matrix demo, első fecske.
#6819 HSM
Hogy ma megállja a helyét, abszolút egyetértek. A jövővel kapcsolatban vannak nem alaptalan kétségeim.#6821 S_x96x_S
Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy a jelenlegi igények fölé vásárolni az aktuális sorozatból, jövőbiztosítás céljából gaming-re értelmetlen. Hiába lett olcsóbb a top-end, ehhez nem elég jók ma a hardverek.
Egyéb, MT-et igénylő feladatokra persze lehet jó ajánlat, bár abban is jelentős fejlődés van kilátásban, szóval csak ésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- SkyShowtime
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest