- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S #5677 üzenetére
"virtuális valóság kütyüknek ( headset) és játékoknak azért nem árt a latency."
Így igaz. Ugyanakor nem vagyok meggyőződve róla, hogy a PCIe latency okozna ott gondot, és nem egyéb szűk keresztmetszetek, pl. CPU/GPU. Ilyen szempontból én nem vagyok optimista az Alder Lake-el, több ponton is előjöhetnek problémák. Pl. a 4 kis mag csak egy "ring állomás", valamint az átütemezés késleltetése a kis nagy magok között. A késleltetés minimalizálására éppen az architektúra kiszámíthatósága lenne a legfontosabb és specifikus optimalizálás."Az egységes memóriát használó újgenerációs konzolokról áthozott játékoknak - is jót tehet a Gen5-ös latency csökkentés."
Tehetne, de nem fog. Mert nem fogják áthozni, mert a játékmenetet érintő dolgoknak skálázódnia kell, hiszen nem rakhatják túl magasra a minimum gépigényt, mert az eladásokból élnek. Ezeket a dolgokat eddig is emiatt átírták/kukázták PC portnál."amikor már van Nvme SSD-ből és GPU -ból
is CXL/Gen5-ös választék."
Itt azért a NAND-ok késleltetése is okozhat még némi fejfájást, elvileg a mostani PCIe-nél is az a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest