- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
wwenigma #4129 üzenetére
"Látom ide is jönnek a kollégától a félreinformálo hozzászólások."
Kizárólag tényeket írtam, a saját méréseim és tapasztalataim alapján, kedves ismét személyeskedő fórumtárs."Normál működés az ami a processzor mérnök úr szerint..."
Szeretsz ezzel a mérnöki ökörséggel jönni, mégis az általad a normál működés megítéléshez szükséges "AMD mérnöki" papírt azóta sem voltál képes prezentálni: [link] .Ezen kívül, ebben a topikban is örülnék, ha lennél kedves másokat kritizálni helyettem.
-
BiP
nagyúr
válasz
wwenigma #4129 üzenetére
Persze, értem a miértjét.
amúgysem brutáltuningra gondoltam. Hanem alapból belövi magát mondjuk 1.4V-ra 4Ghz-en, de 1.35-ön is mehetne simán.
(nem úgy értettem, hogy mondjuk automatikusan turbózik 4.3-ra 1.42V mellett, én meg 1.35V mellett all-core 4.3-at be tudok állítani. 1. nem is próbáltam, 2. nem erre gondoltam).De persze tudom, hogy nekik általános esetre kell belőni a Hz-V értékeket.
Én nem veszítek egyszálast, mert nem fix all-core-ozok
Az előző 2700-tel próbáltam, de az alapból nem volt egy tuningbajnok, meg aztán az egymagos turbo hiánya miatt letettem róla, így a mostani procinál is maradtam, hadd állítsa magának. Erős a hűtő, inkább rábízom.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest