- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#82819712 #3050 üzenetére
Az, hogy a Vermeer mikor indul szabadon választható. Mármint kíváncsi vagyok, lesz-e nyári (hotchips), vagy őszi bejelentése a Milannak. Itt hiába nincs papíron versenyképes Intel ajánlat, attól még nagyonis számíthat az ügyfelek döntésében, hogy van e csúszás, vagy nem. Ez itt érzékenyebb terület, mint a desktop. Vidáman gyárthatják és szállíthatják a Milant, míg gyűjtik a selejtet, addig a zen2 eladás is remek desktopon, aztán meglátják, milyen a felhozatal.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a következő hetekben-hónapokban jöhetnek zen3 leakek, attól még a Vermeer kiadása a fenti okokból csúszhat ahhoz képest, hogy már úgy tűnik, a küszöbön van.
(Vö. Phoronix cikk, Abu 16 magos 104MB gamecache procija)Egy Kicsit persze kilóg a lóláb, hogy ha júniusban tényleg kiadják a 4X00G desktop Renoir vonalat, a nagytesókra meg várni kell, de ez teljesen illeszkedik a néhány hónappal ezelőtt felbukkant roadmapre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged