Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
Az AMD tul kishal a HPC piacon, hogy lehetosege legyen a CUDA ellen tenni, raadasul az sem segit, hogy par evente iranyt valt. Akkor lesz itt erdemi valtozas, ha az intel kartyai erdemi teljesitmenyt tudnak felmutatni, mert akkor hirtelen az intelnek is erdeke lesz a CUDA-t levaltani, mert tud majd egy olyan platformot nyujtani, amit az AMD is akart a HSA-val (OneAPI khm). A helyukben osszefognek es nyilt szabvany melle tennem le a voksot, mert az idovel ugyis gyozedelmeskedik/het es ha eleg nagy a nyomas, akkor az nVidianak is be kell allnia moge, lasd freesync pl. De nyilvan ez utobbinak nem erdeke, ezert tenyleg nagy nyomas kell hozza, amihez az AMD es a Frontier egyedul nagyon keves.
szerk:
"Hogy bánhatja szegény AMD, hogy ehhez nem tud még Arcturust kínálni."
Szerintem ha tudna se erdekelte volna a megrendelot. Nekem az aranyokbol az jon le, hogy viszonylag keves GPU-n futo projekt lehet, azokat meg ugyis CUDA alapon irjak, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi