Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én mondjuk úgy csináltam volna, hogy 48magos TR-nél "megállok" és inkább több memória típus támogatását bevállalni.
Persze, ez az egész problémakör megszűnik létezni ha a gyártók fantáziát látnak a dologban és tényleg adnak ki nagyobb kapacitású unbuffered ramokat (vagy akár ECC nélkül)...
elméletben 256GB-os modulméret lehetséges (bár mivel nem létezik jelenleg, így gondolom tesztelve nincsenek)...
LP-ECC fajtából úgy tudom 128GB jelenleg a legnagyobb.. de lehet tévedek (és van nagyobb).hehe..
eszembe jutott egy régi P1 233MMX gépem ... anno kapott 32Mb-os modulokat (2db-ot), de csak 16Mb-osnak látta őket az alaplap mert nem támogatta a nagyobb modulokat
... nem tudom már milyen ram és milyen alaplap volt, de anno emiatt cseréltem másik alaplapra egy ismerőssel (az övében kevesebb ram volt, az meg lekezelte az enyémet, így elcseréltük egymással az alaplapokat.. egy délután átszereltük
).. bár ez nagyon más sztori volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 6-7 gen i5 T procik
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
... nem tudom már milyen ram és milyen alaplap volt, de anno emiatt cseréltem másik alaplapra egy ismerőssel (az övében kevesebb ram volt, az meg lekezelte az enyémet, így elcseréltük egymással az alaplapokat.. egy délután átszereltük