- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Voltak elemzések, egyes technikai részletek átbeszélése, csak sok és egyre több lett a "töltelék". Oliverda azt olyan topiknak szánta (mint többször elmondta), ahol a legrelevánsabb információkat gyorsan és könnyen meg lehet találni, nem napi chattopiknak. Az utóbbinak is meg van a szerepe, csak nem feltétlen ugyanabban a topikban, mert "belevesznek a zajba" a fontosabb információk, és nem mindenkinek van ideje napi 10-20-30 hozzászólást elvolvasni csak egy topikban.
Szerintem nem kell félni attól, hogy ha ott csak kisebb számú bejegyzése születik, akkor Fiery és mások nem keresnek más topikot, pl. ezt, a grafomán késztetés szabadjára engedésére.
(#105) Yutani: A szkepticizmus és a pesszimizmus nem egészen ugyanaz, de magam sem tudom, melyik illik jobban ide. (Nem mintha nem szálltam volna vagy szállnék vele néha én is vitába ennek okán.
De ezek a viták, azt hiszem, többnyire konstruktívak. Már csak idő kellene rá.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest