- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
válasz
Viktoár #8168 üzenetére
Gyárilag a sempron 145 1.35V a max ,de talán picit többet is elbír, ha arról van szó pl 1,4v ,de ez nagyon a max , itt már lehet vizezni kéne
Annak viszont örülök , hogy stabil a kicsi 140-es , szerintem amit néztél hozzá lapot az jó lesz
Nem igazán tudsz vele mellé fogni ,de 125 wattos fx-be ne gondolkozzkésőbb ha úgy döntesz egy fx 6300-at még elvihet kényelmesen
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Viktoár #8159 üzenetére
Többféle tesztet is érdemes futtatni, előfordul, hogy az egyiken elfutna a végtelenségig a másikon meg pillanatok alatt elbukik. Volt már nekem ilyen, mikor túlfeszítettem a húrt. Na meg érdemes még játékokkal is megetetni. Volt olyan, hogy átment több Prime95 teszten is a CPU-m, aztán adtam neki egy kis Flight Simulator X-et és dobta a fagyásokat, kékhalálokat.
Most nekem alapfeszen megy, mert a játékaim többségének elég (a Flight Simulator X meg nem mérvadó, annak egy NASA szuperszámítógép sem elég). Pont előszedtem a garancia papírokat a tegnap még döglöttnek gondolt alaplapom miatt és immáron 4 éves a rendszerem... hogy repül az idő, nem is tűnt ennyinek.
(Esetemben egy Phenom II X2 555 3.2 Ghz Black Edition az alap, Hardveraprón vettem egy előre tesztelt példányt, így lett belőle Phenom II X4 955 3.2 Ghz BE, ami alapfeszen húzható még 3.6 Ghz-ig, egy kis extra kakaóval a 4 Ghz is megcsíphető, de már nem volt türelmem lezongorázni a teszteket, hogy mekkora fesz mellett stabil.
asvald: Köszi az alaplapos tippet. A 870 Extreme3 lapom valahogy feléledt, de nem tudom meddig húzza még. A lényeg, hogy nézelődhetek az AM3+ lapok között is, ami jó, mert egy esetleges proci cserét már könnyebb azzal megejteni.
-
asvald
senior tag
-
MMIX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest