- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsole84
senior tag
válasz
tundrak #3055 üzenetére
pretested sempron140 azt jelenti, hogy az eredetileg egy magos processzor megfelelő lapban (pl. mongi kolléga által ajánlott Asrock) 2 maggal működik. (Fizikailag 2 magos a processzor, viszont 1 mag le van benne tiltva, de az erre alkalmas lapokban feloldható).
Ez azonban nem minden processzorra igaz (ha boltban veszed nagy szerencse kell hozzá), ezért kell olyat venni, amit már leteszteltek, így megy benne a magfeloldás. (Ez azért jó, mert olcsóbban juthatsz hozzá egy erősebb processzorhoz. Az apróban találsz ilyet.) Itt:[link] az első hozzászólásban láthatod, hogy mely processzorokkal lehet próbálkozni. Az általad linkelt hirdetésben írja is az eladó, hogy nem működik a 2. mag. -
mongi
senior tag
válasz
tundrak #3050 üzenetére
Szerintem cseréld le mindkettőt, mivel a lap AM2-es a proci AM2+ -os, én a helyedben vennék egy olcsóbb Asrock UCC-s lapot (pl. N68C-S UCC [link]), plusz egy garantáltan unlockolható/pretested sempron140-et. Azzal már jobban ellennél és fejleszthető maradna a vas később egy akár 6magos cucchoz is. DDR3 meg idén beesik a béka segge alá árban, tehát akár később azt is tehetsz a lapba.
Pillanatnyilag processzor limites sztem a konfigod, míg a javaslatom azért elég nagy ugrást hozna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest