Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
magno
csendes tag
A kép azért esik szét mert az xvid ből több fajta is létezik. alapvetően én két fejlesztőt codecjét ismerem ez egyik a Nic's a másik a Koepi. a kettő régebben nem igazán volt kompatibilis egymással dekódolás szempontjából és úgy látszik mostsem .mindkettőből használtam több verziót is encodolásra. megoldás egész egyszerű hagyni kell az xvid be beépített dekódereket és fel kell rakni egy ffdshow filter nevű kis progit. ez linux-os (libavcodec) dekódoló gyűjtemény windows alá. nekem is megoldotta a több fajta xviddel készített képszétesési problémámat. innen letölthető http://www.doom9.org/
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest