- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Az Athlon-II 620-as egy nagyon jó proci, ráadásul nagyon jó áron. De nincs benne L3 gyorsítótár, ami hiányozhat renderelésnél, tömörítésnél, konvertálásnál és a tervezőprogiknál. Bár, ha annyira nem lényeges, hogy ezek mindenképpen gyorsak legyenek, akkor elég lehet. Húzni viszont mindenképpen kell, ha nem is túl sokat. Mivel bírja az alapfeszes tuningot is és ráadásul nem is melegszik, egyszerűen rántsd fel az EC-t 270-re, de előtte az NB és HT frekiket vissza kell venni 1,4 GHz-re, illetve 7x-re. A memóriát meg 1066 MHz-re mert kifagyhat miatta, még akkor is, ha 1600 MHz-es.
A másik alternatív megoldás a Phenom-II 710 lehetne, ami árban kicsivel több, alapfrekiben is kicsit több, van benne 6 MB L3, de csak 3 mag. Viszont a választott lap alkalmas rá, és ha szerencséd is van, aktívvá teheted a 4. magot is. De ez nem garancia, csak lehetőség.
Videókártyából jó választás a 9600GT, ha a munkát nézzük, mert a PhysX processzort az újabb, ha jól emlékszem 186-tól megjelent driverek befogják a tömörítésbe, konvertálásba ésrenderelésbe. Tömörítésnél kb fele annyi idő alatt végez egy DVD mennyiségű .rar file kibontásával. Viszont játékra hasonló árban sokkal jobban járnál a 4770-es ATI-val.
Tápból ami olcsó és jó, meg halk is és biztosan megfelel a tervezettnél nagyobb gépekhez is, a Gigabyte SuperB 460-as. Sajnos kicsit kevés rajta a csatlakozó és a kábelei sem a leghosszabbak, de azért nem vészesen kevés, mert 4 Molex és 4 SATA nem olyan rossz.
Ja, igen. A winyó. Most vettem WD5000AAKS 16 MB-ost 11.500-ért. Cserintem jó választás lehet Neked is, vagy a Samsung F3. Seagate-ről mostanában olvastam valamelyik totyikban, hogy nem a legmegbízhatóbb, de ezt csak megjegyzem, nem állítom. Hitachi lemezeket dicsérték még. Én tapasztalat alapján csak Samsung és WD lemezekről tudok nyilatkozni. Nálam WD-vel soha nem volt gond, Samsungból meg mindíg csak az új szériásokkal volt probléma, ezért inkább a régebbi F1 szériát ajánlom, azokkal semmi gond nincs. Két hete járt nálam egy 750 GB-os Samsung, amit nem sikerült életre kelteni a tulajnak, meg nekem sem, így vihette vissza a srác három órán belül a boltba. Nem tudom, hogy F mennyi volt, mert nem nagyon lesegettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- kraftxld: Untappd lista
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest